![]() |
![]() |
Imbusy na nasadkę
Imbusy na nasadkę
Cześć,
Kiedyś na necie widziałem ( filmik gościa z USA ) klucze imbusowe z mozliwoscia zamocowania na grzechotce, czyli imbus nasadkowy.
Czy u Nas jest takie coś dostępne ?? szukałem na kilku stronach i nie ma czegoś takiego.
Może coś o tym słyszeliście, jakaś firma, sklep ?
Pozdrawiam,
Druss.
Kiedyś na necie widziałem ( filmik gościa z USA ) klucze imbusowe z mozliwoscia zamocowania na grzechotce, czyli imbus nasadkowy.
Czy u Nas jest takie coś dostępne ?? szukałem na kilku stronach i nie ma czegoś takiego.
Może coś o tym słyszeliście, jakaś firma, sklep ?
Pozdrawiam,
Druss.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
-
- Forum Audi A8
Może i nie podróbek ale są robione z plasteliny. Przyjdzie nabić na śrubę i końcówka nadaje się do kosza.Lechu pisze:Mnóstwo podróbek jest,
Nie ma co ukrywać lepiej wydać raz a mieć porządny sprzęt. Ja za samego bita do rozkręcania lamp dałem prawie 10zł i wiem, że mi posłuży długo.
Swoją drogą mogę Ci jeszcze napisać, że u mnie w pracy są np klucze płaskie. Rożnych producentów.
Dla przykładu standardowy klucz płaski 10, rozbieżność cenowa jest od 3 do 15 zł, z tym, że te za 3 zł to nie wiadomo do czego służą. Dlaczego? Gną się, łamią a jak chcesz odkręcić śrubę 10 to jedne są albo za małe i nie nachodzą na śrubę a inne tak lekko wpadają, że przy mocno dokręconej obrabia się od razu.
Tak więc zamiast wydawać śmieszne pieniądze na plastelinowy metal odlewany w glinie, lepiej iść od razu i wyrzucić te pieniądze lub dać komuś na ulicy kto zbiera puszki.
Cena robi się z czegoś, a wysoka cena i marka świadczy o tym, że sprzęt jest porządny.
Tu masz przykład 8 produkcji YATO kontra Modelina
Lepiej dołożyć, moim zdaniem
Poszukaj w lokalnej Agromie - u mnie mają 2-3 producentów w dobrej i bardzo dobrej jakościDruss pisze:w każdym przy domowym narzędziowy jak się pytałem to wielkie oczy na mnie i nieee nie mają czegoś takiego
Też używam Yato, chociaż na podobnym poziomie cenowym są narzędzia z firmy Proline (moim zdaniem lepiej wykonane)Lechu pisze:Yato powinno wystarczyć
Neo Tools też mam, to jest nowa marka producenta Yatorobertas pisze:Ja dodam od siebie ze Yato dobre ( choc sam jakos za ta marka nie przepadam) Proline tez spoko, fajna jakos wykonania, ale moje ulubione klamoty sa z Neo, naprawde moge te firme polecicTroche drozsze ale warto zaplacic, u mnie spisuja sie swietnie... i producent daje 20 lat gwarancji bodajze