Spryskiwacze swiateł w przed liftach to bubel czy moda
Spryskiwacze swiateł w przed liftach to bubel czy moda
Ogladajac starsze modele aut nie tylko audi przed liftowych z lat 90tych dochodze do wniosku ze byla to chyba moda a zarazem bubel .Wiele aut posiada tez wycieraczki kloszy lamp przednich.Co Wy myslicie na ten temat.Ja wlasnie zrezygnowalem ze spryskiwaczy na zderzaku i zaslepilem je.
ja nie miałem w żadnym samochodzie spryskiwaczy reflektorów , to nie jest dla mnie problem zajechać na stacje benzynową i przemyć sobie światła jak słabo świecą (są brudne)
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Re: Spryskiwacze swiateł w przed liftach to bubel czy moda
PEPOL D2 pisze:Ogladajac starsze modele aut nie tylko audi przed liftowych z lat 90tych dochodze do wniosku ze byla to chyba moda a zarazem bubel .Wiele aut posiada tez wycieraczki kloszy lamp przednich.Co Wy myslicie na ten temat.Ja wlasnie zrezygnowalem ze spryskiwaczy na zderzaku i zaslepilem je.
Ja miałem wcześniej w omedze i mam teraz w A8. umyć z brudu nie umyje ale...
Naprawde przydało mi sie w górach w nocy podczas opadów gęstego mokrego śniegu który przód auta idealnie oblepiał. Spryski fajnie go "zmywały" a w zasadzie rozpuszczały ze świateł.
Készítsen képet önmagáról
szczerze ?? u mnie światła są tak nagrzane że śnieg sam spada z reflektorów .Naprawde przydało mi sie w górach w nocy podczas opadów gęstego mokrego śniegu który przód auta idealnie oblepiał. Spryski fajnie go "zmywały" a w zasadzie rozpuszczały ze świateł.
Ps:
Ps:
a u mnie swieci slonce jakos sniegu nie widac ;-)mdamian pisze:szczerze ?? u mnie światła są tak nagrzane że śnieg sam spada z reflektorów .Naprawde przydało mi sie w górach w nocy podczas opadów gęstego mokrego śniegu który przód auta idealnie oblepiał. Spryski fajnie go "zmywały" a w zasadzie rozpuszczały ze świateł.
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Myślę że sprawne spryskiwacze reflektora to świetne a zarazem bardzo przydatne rozwiązanie , szczególnie w trudnych warunkach . Nie widzę powodu żeby pozbywać się czegoś co działa poprawnie i jest bardzo przydatne . A płyn? no cóż jeśli ktoś żydzi na 10 l płynu pare złociszy , to jest mi bardzo przykro
-
- Forum Audi A8
hahahaha , brak mi słów .giganteusz pisze:Zachodze ostatnio na giełde stoi a6 c5 1.9TDi pytam sie małolata ze wsi czemu paska od klimy nie ma a bo mało pali bez paska spalanie 5.2
to mógł mu zapas wyciągnąć to by palił 4,8 l/100km
Ps:
Ps:
- tutenhamon
- Super Klubowicz
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
-
- Forum Audi A8
troszkę odkopię temat, bo niestety szukajka mi nie pomogła
Kupiłem do swojego auta zderzak ze spryskiwaczami (same moduły w zderzak bez osprzetu) i chciałbym zapytać czy ktoś już zakładał taki diwajs? dużo jest potrzebnych klamotów i pracy?
Jeśli tak to gdzie można dorwać zaślepki do dziur w zderzaku?
A odnosnie aut z lat 90tych, to moze same spryskiwacze nie daja wiele, ale wycieraczki reflektorów to niesamowity komfort...
Kupiłem do swojego auta zderzak ze spryskiwaczami (same moduły w zderzak bez osprzetu) i chciałbym zapytać czy ktoś już zakładał taki diwajs? dużo jest potrzebnych klamotów i pracy?
Jeśli tak to gdzie można dorwać zaślepki do dziur w zderzaku?
A odnosnie aut z lat 90tych, to moze same spryskiwacze nie daja wiele, ale wycieraczki reflektorów to niesamowity komfort...
A8 D2 1998 2.8
80 B4 2.0
W124 E320CE
80 B4 2.0
W124 E320CE
mnie kiedys gość na motorze zdeczka wpenił niechciał zjechac z lewego pasa mrugam trąbie a on nic ale jak juz zjechał na prawy pas to ja go wyprzedziłem i tez zjechałem na prawy pas i wtedy mu zaczołem psikać spryskami szyb i swiateł ale sie chyba zdenerwował wiec nie mówcie ze sie casami nie przydają :wpale: