Pozdrawiam
![:)](https://a8team.pl/images/smilies/usmiech.gif)
![]() |
![]() |
![]() |
Dżizas mdamian, przecież kolega napisał że klimatyzację ma włączoną.mdamian pisze:Strzałkami regulujesz , nawiew na szybą , klatkę piersiową i nogi , jak masz ustawione temperaturę na "LO" i "econ"się tobie nie świeci , a klima chłodzi to jest oki...
Co racja to racja... to tzw. filtr/dławik... niedawno wymieniałem to jednemu koledze w S8 to było tak zapyziałe że nie wiem jak ten czynnik tam wogóle krążył ;-)Saberek pisze: Jest jeszcze 1 mozliwosc.
Na podszybiu na rurce od klimy jest laczenie na klucz chyba 22 - jak to rozkrecisz to w srodku jest filterek czynnika ktory kumaty spec od AC powinien wymieniac przy nabijaniu klimy...
Rurki od klimy, z tego co pamiętam, mają po prostu oringi.... i nie widzę żadnej filozofii aby odpowiedniej wielkości założyć na odpowiednie przewody ;-)lukasz1986 pisze:... tu moje pytanie co jest mi potrzebne do wymiany jej chodzi mi głównie jak wyglądaja uszczelnienia węzy wchodzących do spręzarki tzn tych rurek i czy dużo roboty eby to wymienic bo fachowiec powiedział mi 250 złotych bez nabicia