Widzisz, ja u siebie z przodu wstawiłem 360mm od W12 D2 a do tyłu mam przygotowane do zamontowania 279mm od S8 D2.Przemek21 pisze:Hamulce naprawdę robią robotę mogę polecić w stu procentach,A na dodatek żeby zestaw był zgodny do tyłu zostały wstawione tarcze oraz jarzma od rs4 (dziek krzychowi22) <okioki>
![]() |
![]() |
![]() |
[S8 D2 02 ] przeróbka hamulców na 8-tłoczkowe
-
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
Ludzie kiedyś bali się ognia, koła, elektryczności, silników V8 i że telefony komórkowe gotują mózg jak mikrofalówka.Przemek21 pisze:potrzebne pierścienie centrujące a nigdy nie stosowałem takiego rozwiązania i mam delikatne obawy
Ja w dzieciństwie bałem się potwora z szafy ale po przełamaniu lęków okazało się że tam nic nie ma
A to tylko postęp technologiczny mający na celu spełniać oczekiwania użytkowników.
To jest notoryczne. Ponieważ lepiej jest wyprodukować felgę o uniwersalnym otworze i doposażyć ją w pierścień niż produkować dedykowane w obawie że się nie będą sprzedawać.
Przemek nie bój się

Przemek ja jak zaczynałem poznawać pierścienie centrujące to zwolennikiem byłem aluminiowych, były droższe ale lepsze. A to dlatego że kiedyś te plastikowe nie były robione z takich materiałów i miały tendencje do pękania. Obecnie mam na zimówkach plastikowe i jestem zadowolony i ewidentnie widać że to jest zupełnie inna technologia niż ta 10 lat wstecz. Tamte po prostu się rozpadały w rękach i z czasem robiły się jak kruszywo.
Spokojnie możesz brać plastik ale dobry
nie z najniższej pułki cenowej
Spokojnie możesz brać plastik ale dobry

- robertas
- Super Klubowicz
Przemo, bierz plastikowe i nic sie nie boj
byle dobry rozmiar i nic wiecej nie musisz sie przejmowac, kolo wybrales godne naprawde
szacun za kase wlozona w to auto... naprawde stawiasz poprzeczke wszystkim na forum na bardzo wysokim poziomie
jestem ciekaw jak bedzie wygladalo na aucie no i mam nadzieje ze do lodzi w czerwcu sie wybierasz... z tymi modami to Ty musisz byc obowiazkowo 

-
- Forum Audi A8