[D2 ALL ] Koniec drewna ...czyli oklejanie dekorów
-
- Forum Audi A8
Folia trzyma się idealnie na wszystkich gładkich powierzchniach, do takich należą też elementy drewniane w naszych autach. Plastik ma powierzchnię chropowatą i nie ma siły by folia długo na nim się trzymała. U mnie nadal trzyma się jak pierwszego dnia, jedynie na uchwycie do zamykania drzwi lekko odlazło ale odrobina kleju załatwiła sprawę. Odlazło bo moja Pani ma dłuuugie pazurki
Z tego co ja wiem to mają dużo wspólnego z drewnem.... nawet tyle, że jest to drewno.preston81 pisze:tyle ze elementy z naszych aut nie mają nic wspólnego z drewnem
Oczywiście nie jest tak, że cała listwa jest drewniana.... listwa jest aluminiowa ale na wierzchu, to to z fakturą drewna jest właśnie cienką warstwą drewna
Tak mnie przynajmniej uczyli w BMW czy Mercedesie...
no chyba, że to tylko takie wewnątrzkorporacyjne pranie moozgu
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
mam nadzieję że nie pozatym ja auto mam zawsze w srodku wylizane wiec nie bedzie to jakas wielka roznica , acz kolwiek biore to pod uwagę dlatego mam 2 komplety dekorów wnętrza, a moze zasugerujesz jakis inny kolor ?? bo nic mi do głowy nie przychodzidanishow pisze:Hahaha, następny będzie latać ze ściereczką do kurzu w kieszeni
tu jest taki kolor jak bym chcial domniemam ze piano black
i fajne ma chromy na pokretlach od navi
bądź sobą, wariatów też lubią