Co prawda o koszta nie pytałem ale spoko info na temat pistoletu otrzymałem i co do trwałości . Ale i tak się skuszę chyba na czarny macik plus chromkipreston81 pisze:o kosztach mówillismy wczoraj koszt auta typu a8 na surowo

![]() |
![]() |
![]() |
Tą w macie znam osobiście - to nie plastidip... auto oklejone folią czarny mat a dach folią w czarny karbon.preston81 pisze:ta tutaj wyglada jak po plastidipie choc moze to byc folia mat
http://forums.quattroworld.com/a8/threads/4731.phtml
Mam znajomka maluje od lat , co prawda nigdy w tym systemie ale moją A8 po kolizji pomalował superpreston81 pisze:ale chcesz to zlecic czy zrobić samemu?
Efekt będzie bardzo podobnyFOSS pisze:Tą w macie nam osobiście - to nie plastidip... auto oklejone folią czarny mat a dach folią w czarny karbon.
polac mu dobrze prawipreston81 pisze:mnie od folii stroni tylko to że kiedys to będzie trzeba zedrzeć ,plastidip zerwał bym sam ale folie tak jak sie zakłada na cieplo na ciepło chyba trzeba by zdjąć ale nei jestem pewien , pozatym pozniej odtluszczanie nie wszystko zejdzie jak by sie chciało itd.. 500 zł minimum za zdjęcie by policzyli .... a tu mozesz wszystko zrobic sam