gotman25 pisze:Kupic licznik z duzym FIS do obslugi ACC.
Na poczatku pokazuje blad ze ACC jest niedostepne ale to kodowaniem mozemy zlikwidowac.
Co do pozniejszego uzytkowania z tego co wiem (na podstawie 5 przypadkow gdzie byl wymieniony licznik)
Jezeli mamy licznik ACC to jak wlaczymy Cruise control nie bedzie nam sie wiecej zapalala kontrolka ze tempomat jest wlaczone(zielona) dodatkowo z jakiegos wzgledu nie mozna miec wyswietlania predkosci na FISie.
3 kolegow nie dolozylo ACC, 2 kolegow dolozylo ACC i tak samo.
Jest to pewne ? Co wtedy, tempomat działa normalnie, tylko nie ma tej małej zielonej ikonki licznika ? Nie można zrobić tak by chociaż ten od ACC se włączał pomiędzy zegarami ?
gotman25 pisze:Kupic licznik z duzym FIS bez ACC
Pare osob ktore wymienily na ten maja dzialajaca kontrolke od CC i dodatkowo moga miec predkosc na FIS.
Ja sobie kupilem licznik bez ACC (koszt 400zl z dostawa) z uwagi na to ze nie planuje dokladac ACC pomimo ze to prosta sprawa.
Brałeś może z 2 lifta ? Chce zamienić na duży FIS, ale przy okazji mieć test zegarów na starcie, więc potrzebuje modelowy 2008 w górę.
Także potrzebuje licznik z A8 benzyny, W12, lub S8 po drugim lifcie najlepiej bez ACC.
ETKA strasznie tnie w ch.. z numeracją, teoretycznie wg niej 4E0920901E miałby mi pasować, ale... jest z 2006 roku.
Ma ktoś numer licznika z A8 benz 4.2 od 2008 r bez ACC ?