Mam pytanie co o tym sądzicie?
Dla mnie osobiście bardzo fajna oferta, i ten szeroki uśmiech. Bardzo mi się to podoba. A wam?
![]() |
![]() |
![]() |
[D3 pre-FL] Hofele Diesigne co sądzicie o tym??
-
- Forum Audi A8
[D3 pre-FL] Hofele Diesigne co sądzicie o tym??
Ostatnio zmieniony 30 sty 2011, 12:42 przez kolonkos88, łącznie zmieniany 3 razy.
Mercedes Benz E500 V8 
Mój "dziodkowóz" nie jedno A8 i 7er nosem wciągnie

Mój "dziodkowóz" nie jedno A8 i 7er nosem wciągnie
- FOSS
- Super Klubowicz
Cytat z opisu:
"Hofele jest autoryzowanym tunerem Volkswagen( konkretnie AUDI, PORSCHE)."
Może ja jestem laikiem ale jeśli AUDI i PORSCHE to zdecydowanie nie VOLKSWAGEN...
owszem jest to grupa Volkswagena ale firmy (marka aut) zupełnie inne.
Jeżeli sprzedawca uderza ze swoimi produktami w grupę odbiorców aut klasy premium to należałoby jednak trochę się podszkolić z wiedzy ogólnej nt. aut do których kierowane są te produkty :-P
Druga sprawa:
ciekawe co właściwie jest przedmiotem aukcji - tylko grill czy też wszystko do wyboru do koloru... bo jakoś nie zauważyłem żadnego konkretnego zapisu :shock:
Jak dla mnie lipa :evil:
"Hofele jest autoryzowanym tunerem Volkswagen( konkretnie AUDI, PORSCHE)."
Może ja jestem laikiem ale jeśli AUDI i PORSCHE to zdecydowanie nie VOLKSWAGEN...
owszem jest to grupa Volkswagena ale firmy (marka aut) zupełnie inne.
Jeżeli sprzedawca uderza ze swoimi produktami w grupę odbiorców aut klasy premium to należałoby jednak trochę się podszkolić z wiedzy ogólnej nt. aut do których kierowane są te produkty :-P
Druga sprawa:
ciekawe co właściwie jest przedmiotem aukcji - tylko grill czy też wszystko do wyboru do koloru... bo jakoś nie zauważyłem żadnego konkretnego zapisu :shock:
Jak dla mnie lipa :evil:
FOSS motorsport *[/URL] (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
- FOSS
- Super Klubowicz
widziałem, widziałem, jest tam takowy zapis...BiLu pisze:PODANA CENA JEST CENĄ MAKSYMALNĄ, KTÓRA NIE BĘDZIE WYŻSZA
ale to jest aukcja internetowa...
w opcjach licytowania jest tylko cena "kup teraz"...
aukcja nie jest prywatna a dostępnych przedmiotów 10...
mogę w każdej chwili zalicytować i zakupić ale... nie wiem co jest przedmiotem licytacji a jeśli zakupię to w świetle prawa bedę zobowiązany do zapłacenia kwoty jaka jest widoczna w aukcji... nawet gdybym chciał sam zderzak.
Nawet Allegro ostrzega: "Pamiętaj, że złożenie oferty oznacza zawarcie prawnie wiążącej umowy i zobowiązanie do zakupu przedmiotu." ;-)
W świetle regulaminu Allegro oraz przepisów regulujących sprzedaż wysyłkową aukcja ta jest wystawiona nieprawiodłowo bo może wprowadzić w błąd potencjalnego kupującego - takie jest moje zdanie w tym temacie ;-)
A jeśli ma to być typowe ogłoszenie to można inaczej i tak żeby nie było niedomówień, że to tylko forma ogłoszenia - form marketingu jest sporo ale należy przy tym myśleć :lol:
Może za bardzo się czepiam ale jakoś nie darzę zbytnio sympatią sprzedawców którzy piszą coś niejasno bo później przy zakupie często okazuje się, że coś było niedopowiedziane, nie napisane i warunki kupna nagle się zmieniają... bleee :evil:
FOSS motorsport *[/URL] (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-