Konflikt z mechanikiem - co robić???
nie no ogulnie jestem zadowolony jak by niebyło kilka tys. do przodu i moja niuna :mrgreen: jest cała i pali na dotyk ale z drugiej strony wściekły bo auto stało 2 tygodnie nic nie zrobili a jeszcze nastraszyli zastanawia mnie tylko to czy to naprawde taka banda niekompetentnych mechaników czy jak ich tam nazwac czy tez próbowali na mnie w jakis idiotyczny sposób zarobic ale ogółem sie ciesze i dziekuje wam za wsparcie bo przyznam był to trudne chwile
- martinezzg
- Super Klubowicz
No ja to bym chyba nie odpuścił...... skoro narobiłeś zdjęć, nagrałeś ileś rozmów i masz udokumentowane ich postepowanie to bym pocisnął prawnika i wydębił jeszcze jakieś odszkodowanie :evil:Prorok pisze:... ale z drugiej strony wściekły bo auto stało 2 tygodnie nic nie zrobili a jeszcze nastraszyli zastanawia mnie tylko to czy to naprawde taka banda niekompetentnych mechaników czy jak ich tam nazwac czy tez próbowali na mnie w jakis idiotyczny sposób zarobic...
Druciarzom, badziewiarzom, wszystkim pseudo-fachowcom mówięc zdecydowane NIE :wpale:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
FOSS pisze:No ja to bym chyba nie odpuścił...... skoro narobiłeś zdjęć, nagrałeś ileś rozmów i masz udokumentowane ich postepowanie to bym pocisnął prawnika i wydębił jeszcze jakieś odszkodowanie :evil:Prorok pisze:... ale z drugiej strony wściekły bo auto stało 2 tygodnie nic nie zrobili a jeszcze nastraszyli zastanawia mnie tylko to czy to naprawde taka banda niekompetentnych mechaników czy jak ich tam nazwac czy tez próbowali na mnie w jakis idiotyczny sposób zarobic...
Druciarzom, badziewiarzom, wszystkim pseudo-fachowcom mówięc zdecydowane NIE :wpale:
Jestem "za"