części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Zabrany dowód jaki mandat od policji ? motocykliści

Ubezpieczenia, szkody komunikacyjne i ich wycena, naprawy blacharsko-lakiernicze, spory z warsztatami, kruczki prawne z tym wszystkim związane.
RadMon
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: RadMon » 23 kwie 2015, 23:46

no nie wierze... <tjaa>

Awatar użytkownika
dice111
Moderator
Moderator
Moje auto: S8 D2
Rocznik: 1996
Silnik: V8 4.2
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna
Imię: AHC by MTM

Post autor: dice111 » 24 kwie 2015, 22:47

A propos.. kraty za któraś z rzędu jazdę bez PJ nie przeszły, więc.. jak zwykle ze wszystkiego chodziło o kase :D
Black Cars Matters

Gość

Post autor: Gość » 25 kwie 2015, 10:18

Glina z ktorym miałem wspomniana wcześniej dyskusje zajął 3miejsce w konkursie na gliniarza roku. Skończył studia pedagogiczne,szkolenia z zakresu przepisów ruchu drogowego(wariant rozszerzony)obsługi zdarzeń drogowych,jazdy na motocyklu cięzkim i kilka innych ale to co dotyczyła rozmowa nie napisano wiec domyślam sie że madrzejszy niz wiekszość rozsadnie ustąpił :)

Awatar użytkownika
panton
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: panton » 25 kwie 2015, 23:44

Studia skończył jak każdy kto się chce piąć po szczebelkach w tej wspaniałej strukturze. Oczywiście kierunek, rangę uczelni czy ich poziom kształcenia pomijam bo chodzi o "wyższe".
A pisanie w stylu "opinia z TV, radia i pogaduszek przy piwie" można sobie darować - wystarczy standardowa kontrola drogowa w PL i widać ten "poziom" intelektualny.
Dodam, że nie tylko w drogówce są "fachowcy"...., w dochodzeniówce dopiero są jaja.... jak ktoś może szukać czy łapać przestępców nie rozumiejąc podstawowych terminów technicznych w temacie w którym chce się poruszać?! Baaa dane mi nawet było poznać kilka osób ze SPAP - istna "śmietanka intelektualna i elita".
Oczywiście w tym towarzystwie znajdzie się jeden czy dwóch co zdecydowanie odstaje od reszty ale to jest wyjątek, który potwierdza regułę (to co napisałem wyżej).
Na koniec dodam, że porównywanie tych ludzi do innych grup zawodowych jak lekarze, prawnicy jest co najmniej nie na miejscu - nikt lekarzowi czy adwokatowi nie daje broni po śmiesznym, kilkumiesięcznym szkoleniu w Legionowie.
Pozdrowienia dla RadMon ;)

Gość

Post autor: Gość » 26 kwie 2015, 11:41

Racja ale akurat ten gliniarz wg mnie trzyma poziom bo durnia do reszty z siebie nie robił. Nie kazdy jest wikipedią i jesli to rozumie nie ma problemu :)

maciu
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: maciu » 28 cze 2015, 06:45

raftor pisze: prawda jest taka ze nie można wrzucać wszystkich do jednego wora i że jak ktos ma "szlifierke " na głośniejszym wydechu to odrazu pajac , koledzy na forum też modyfikują wydechy w audi i przy wysokich obrotach tez będą głośne czy też są pajacami wyprzedając kogoś ? czy może chcesz mi powiedzieć że Ty nie korzystasz z mocy swojego auta ?
MOŻNA a nawet trzeba (tych co prezentują określone zachowania ) bo jak określić jeżdzenie od kolumny do maca w wilanowie
w nocy w kółko oczywiście do odcinki...

niestety pajace mają się dobrze bo policja ma w dupie jeżdzenie
w nocy i napierd** z wydechu

jakoś samochodziarze tak nie dają czadu, zdarzy sie owszem jakieś coś glosniejszego
ale da w palnik i go nie ma a motorki non stop....

zdecydowanie powinni gnębić gnębić zabierać itp.

mam nadzieję że z nowymi tarfykatorami podniesiono konkretnie mandaciki
a za podgięte tabliczki to od razy na 3 miechy bym zabierał

ps tez jezdze na moto

pps teraz szlifiery mogą zacząć ujadać <awantura>
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ubezpieczenia, szkody, naprawy, porady prawne”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl