Mercedes Clk 230 LPG
Mercedes Clk 230 LPG
Hej, Panowie interesuje mnie jaką instalację LPG założyć do Clk 230 kompresor. Może coś podpowiecie?
- stillbadboy
- Super Klubowicz
- stillbadboy
- Super Klubowicz
Adrian prins z wtryskami Keihina , zadne stagi, mam porownanie na wlasnej skorze wiec wiem co mowie.
prins bedzie Cie stal kolo 3000-3500 z montazem do 4cylindrow gdzie stag pewnie z 2000-2800zl
ale dostajesz instalke ktora sama na bierzaco zgrywa sie z mapa benzyny i pobiera parametry,nie cza tego co roku stroic jak staga w ktorym mapy rozjezdzaja sie przy byle peirdnieciu a wtryski padaja po 2latach jazdy ( mialem magicjety w poprzednim aucie ) reduktor tez pierdnal po 2 latach , niby te nowe stagi czerwone ( chyba ac1 ? ) juz sa lepsze.
ateraz prins :
zero strojenia , tylko zmiana filtrow co rok, zadnego szarpania zadyszek, czy gorac czy zimno. Wtryski Keihina - dzielo sztuki
brc nie mialem wiec nie wiem
prins bedzie Cie stal kolo 3000-3500 z montazem do 4cylindrow gdzie stag pewnie z 2000-2800zl
ale dostajesz instalke ktora sama na bierzaco zgrywa sie z mapa benzyny i pobiera parametry,nie cza tego co roku stroic jak staga w ktorym mapy rozjezdzaja sie przy byle peirdnieciu a wtryski padaja po 2latach jazdy ( mialem magicjety w poprzednim aucie ) reduktor tez pierdnal po 2 latach , niby te nowe stagi czerwone ( chyba ac1 ? ) juz sa lepsze.
ateraz prins :
zero strojenia , tylko zmiana filtrow co rok, zadnego szarpania zadyszek, czy gorac czy zimno. Wtryski Keihina - dzielo sztuki
brc nie mialem wiec nie wiem
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
- stillbadboy
- Super Klubowicz
mozliwe, zakladalem w 2010 roku i wtedy widocznie bylo to najlepsze co moglo byc, instalka tania nie byla na tamten okres, 4cyl 2800zl placilem gdzie mozna bylo cos taniego za 2000zl juz zalozyc, tak czy siak nie bylem z staga zadowolony mimo ze montaz byl w najlepszym warsztacie na podkarpaciu , ale jakby nie bylo 6lat to szmat czasu i technika poszla do przoduLechu pisze:stillbadboy, miłeś kijowe wtryski. Teraz na topie, są polskie barracudy przewidziane na 100tkm .
[ Dodano: 2016-01-12, 17:00 ]
mimo wszystko 200koni w tym autku daje 8.5 sek do setki a to calkiem niezly wynik,adrian949 pisze:Jak by to była zabawka to owszem. To jest tylko samochód do jazdy na co dzień, dzieci zawieść do przedszkola i takie tam.Inter32 pisze:Szkoda że nie AMG albo chociaż V8
zawsze zamiast amg mozna dac nowe logo
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"