części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Ktoś cos wiedział?

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
Awatar użytkownika
123mielony
Super Klubowicz
Super Klubowicz
Moje auto: A8 D3
Rocznik: 2005
Silnik: V8 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Benzyna
Imię: Krzysztof

Ktoś cos wiedział?

Post autor: 123mielony » 04 maja 2012, 11:26

dzisiaj znalazłem taki konkurs który sie właśnie zakończył http://www.auto-swiat.pl/fankluby
Ktośz cos o nim wiedział i nie powiedział?

uszek
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: uszek » 04 maja 2012, 11:55

tak ja wiedzialem, z tego co pamietam w tamtym roku to stawiali jakies bez sensu warunki, nastepnie byl cyrk z usuwaniem glosów i z tego co wiem to klub ktory wygrywał(golf) zastanawiał sie czy nie zbojkotowac konkursu, koncem konców i tak nie wygrali bo autoswiat jakos uniewaznil polowe głosów, dalszej historii nie znam bo przestałem sie tym interesowac bo to była żenada

Zreszta widzac na to ze w tym roku golf jest gdzies daleko od czołówki, passat tez a maja ludzi do glosowania to chyba olali ten konkurs

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 04 maja 2012, 20:07

Ja też wiedziałem... ale nie nakręcałem się ani w tym roku ani w latach ubiegłych.
Wystarczy zastanowić się chwilę nad naszym forum i innymi forami aby dojść do wniosku, że raczej marne mamy szanse na zdobycie pierwszego miejsca i nawet na znalezienie się w pierwszej 10-tce.... takie kluby jak VW Golf, Audi A6, Audi TT, AKP, VW, Alfa, Saab i jeszcze kilka innych zrzeszają zdecydowanie więcej osób a liczy się wyłącznie liczba oddanych głosów.

Poza tym co to za informacje posiadają tam o naszym klubie?...
- Ilość członków Fanklubu - 752
(ciekawe bo obecnie zarejestrowane są 3394 osoby więc dane mają chyba z końcówki 2010 roku)
- Ilość postów na forum - 10040
(następna lipa bo na dzień dzisiejszy postów jest 67294 co potwierdza że nikt z organizatorów nie sprawdził nawet aktualnych informacji o klubie)
- Ilość odwiedzin strony w 2010 roku - 77083
(tu już potwierdzenie wprost że info mają z roku 2010 a mamy przecież już rok 2012)
- Imprezy zorganizowane w 2010 roku - Regionalne spoty
(bzdura wierutna bo w 2010 roku to spotowo działaliśmy już całkiem dobrze i oprócz wielu lokalnych spotów uczestniczyliśmy już zlocie Audi w Niemczech w Kronach oraz już na kilkanaście aut w międzynarodowym zlocie Audi A8/S8 w Niemczech w Edersee)

Jednym słowem - jakie przygotowanie takie zaangażowanie :-P
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

Awatar użytkownika
123mielony
Super Klubowicz
Super Klubowicz
Moje auto: A8 D3
Rocznik: 2005
Silnik: V8 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Benzyna
Imię: Krzysztof

Post autor: 123mielony » 04 maja 2012, 20:17

Jak tak to juz sie nie czapiam,myślałem że jakies przeoczenie a oddane trzy głosy to troszkę kwas.Faktycznie organizatorzy konkursu sie nie popisali info pozbierane po łepkach na sztukę,szkoda gadać nie było tematu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl