[D2 FL ALL ] Brak podświetlania w drzwiach i pod nogami
[D2 FL ALL ] Brak podświetlania w drzwiach i pod nogami
Znow mała awaria, zauważyłem dzisiaj wieczorem że brak oświetlenia w drzwiach i pod nogami a dodatkowo brak zasilania zapalniczek. Nie wiem czy to coś wspolnego ma ale jutro musze sprawdzić bezpieczniki. Śłyszalem coś o padających krańcówkach i zamkach w drzwiach ale watpie zeby padły wszsytkie naraz?
Miał ktos podobny problem?
Miał ktos podobny problem?
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Tak bo schowek działa nie zależnie po włączeniu świateł .Tu poczytaj http://facwww.a8team.pl/d2-all-brak-pod ... vt1167.htm
sluchaj mialem ten sam problem. sprawdzilem zarowki i bezpieczniki i byly ok. Cos z wtyczka bylo nie tak (albo na kablach albo na pinach) Oczyscilem rowniez wszystkie styki od zarowki i jest ok. Ale pozostal problem i swietleniem w podsufitce z tylu. Pala mi sie te male lampki natomiast te duze nie jak otwieram drzwi itd... Jak to wyciagnalem to zaczelo dzialac.... jak schowalem znow nie dzialagrzybek86 pisze:no wlasnie czytalem ten post i nie wiem co robic czy wymieniac zamki czy tylko te mikro styki hmm
dodam jeszcze ze na fis'ie jak otworze drzwi kierowcy pokazuje ze wszystkie otwarte a jak dziala podswietlanie to pokazuje dobrze te ktore otwarte
to nie jest zwykły napęd...to