Audi S8 1998r. -> Danielos8
Audi S8 1998r. -> Danielos8
Witam wszystkich klubowiczów. Teraz wam pokaze swój nabytek z przed roku
Szukałem S8 lub A8 przez roku czasu na allegro i niemieckich stronach i w koncu znalazłem taka jak chciałem S8 przed liftem w takim stanie jak widac.
A przyznam ze jestem bardzo wymagajacy i wszystkie rzeczy powinny by takie jak chce i dlatego było trudno znalesc cos takiegoi zadbanego. Sam teraz dba i nią tak jak nalezy. :mrgreen:
Terazz napisze rzeczy, które mi sie spodobały w S8 przed liftem poniewaz są rzadkoscia wg mnie:
-Webasto
Elektryczne regulowane fotele tylniej kanapy (czyli mozna usiasc bardziej wygodnie < z prawej tylnej strony mozna przesuwac fotel pasazera z przodu przyciskiem w drzwiach ;o
- auto jest zrobione dla 4 osob mam tak tez w dowodzie rej.
-obszycia deski rozdzielczej i drzwi wszystkich ze skóry
-podsufitówka z alcantry
-2 akumulatory
- lampki do czytania gazety widoczne na zdjeciu, ktore mozna sobie dac pod kazdym katem
-lusterka fotochromatyczne
noi zmiany biegów w kierownicy i to by było na tyle ciekawostek
Jeżdze nią juz rok i jak narazie sprawuje sie super. Zrobiłem 20tyś. km i jest spoko < wymieniłem rozrzad caly, łozyska w przednich kołach pare wahaczy olej. Ostatnio tez nowy pasek ori i 2 rolki i serwis klimatyzacji :mrgreen:
Szukałem S8 lub A8 przez roku czasu na allegro i niemieckich stronach i w koncu znalazłem taka jak chciałem S8 przed liftem w takim stanie jak widac.
A przyznam ze jestem bardzo wymagajacy i wszystkie rzeczy powinny by takie jak chce i dlatego było trudno znalesc cos takiegoi zadbanego. Sam teraz dba i nią tak jak nalezy. :mrgreen:
Terazz napisze rzeczy, które mi sie spodobały w S8 przed liftem poniewaz są rzadkoscia wg mnie:
-Webasto
Elektryczne regulowane fotele tylniej kanapy (czyli mozna usiasc bardziej wygodnie < z prawej tylnej strony mozna przesuwac fotel pasazera z przodu przyciskiem w drzwiach ;o
- auto jest zrobione dla 4 osob mam tak tez w dowodzie rej.
-obszycia deski rozdzielczej i drzwi wszystkich ze skóry
-podsufitówka z alcantry
-2 akumulatory
- lampki do czytania gazety widoczne na zdjeciu, ktore mozna sobie dac pod kazdym katem
-lusterka fotochromatyczne
noi zmiany biegów w kierownicy i to by było na tyle ciekawostek
Jeżdze nią juz rok i jak narazie sprawuje sie super. Zrobiłem 20tyś. km i jest spoko < wymieniłem rozrzad caly, łozyska w przednich kołach pare wahaczy olej. Ostatnio tez nowy pasek ori i 2 rolki i serwis klimatyzacji :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 23 lut 2014, 16:39 przez danielos8, łącznie zmieniany 2 razy.
ZAJEBISTA! :shock:
zmień kierunki w błotnikach z pomarańczowych na białe... auto od razu wygląda młodziej ;-) ja w swojej byłej miałem białe i lepiej to wygląda!
gdzie taką sztukę wyrwałeś? chyba nie w PL bo nie kojarze żeby coś takiego było na polskich stronach
wypas prawdopodobnie niespotykany nigdzie!
gratulacje ;-)
zmień kierunki w błotnikach z pomarańczowych na białe... auto od razu wygląda młodziej ;-) ja w swojej byłej miałem białe i lepiej to wygląda!
gdzie taką sztukę wyrwałeś? chyba nie w PL bo nie kojarze żeby coś takiego było na polskich stronach
wypas prawdopodobnie niespotykany nigdzie!
gratulacje ;-)
Apophis Ja też caly czas jestem zachwycony hehe :mrgreen: :mrgreen:
AMSTAFF- o tych kierunkach to sobie przemyśle. A wyrwałem ją w Pl(nie do wiary) to w tamtym roku na allegro w styczniu znalazlem i sie dogadalem z gosciem, ze kupie ja i poczekal ze sprzedaza chwile noi udało sie A szukalem dośc długo takiej nie spotykanej. Ja caly czas nie moge uwierzyc, ze taka udało mi sie znalesc. i Napewno długo nie bede myslal o sprzedazy. Wersja jakas indywidualna robiona na zamowienie.
AMSTAFF- o tych kierunkach to sobie przemyśle. A wyrwałem ją w Pl(nie do wiary) to w tamtym roku na allegro w styczniu znalazlem i sie dogadalem z gosciem, ze kupie ja i poczekal ze sprzedaza chwile noi udało sie A szukalem dośc długo takiej nie spotykanej. Ja caly czas nie moge uwierzyc, ze taka udało mi sie znalesc. i Napewno długo nie bede myslal o sprzedazy. Wersja jakas indywidualna robiona na zamowienie.
dare to be great
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
ŁoŁ, w przed-lifcie taki wypasik :shock: to jak szukanie igły w stogu siana :lol:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
Bardzo ciekawy egzemplarz i swietny wypas jak na D2 przed FL. Gratulacje i dbaj o tego rodzynka :-))
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.