![]() |
![]() |
![]() |
[D2 preFL ALL ] Naprawa urwanego podłokietnika
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Już dawno miałem to opisać ale widzę ze zrobił to kolega ja zrobiłem to podobnie więc nie opisze tylko dodam fotki
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Dodam ze ja użyłem śruby 6mm i gwintownik a wiertło 5,5mm
Nie wiem czemu ale coś fotki się nie wyświetlają?
Dodam ze ja użyłem śruby 6mm i gwintownik a wiertło 5,5mm
Nie wiem czemu ale coś fotki się nie wyświetlają?
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2016, 23:42 przez tutenhamon, łącznie zmieniany 1 raz.
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Dzięki Ernest , ciekawe kto tam grzebał
.Jac , naprawiałem ten element akurat u szwagra w warsztacie więc klucz był pierwszy z brzegu z najbliżej wiszącego kompletu ,a używa narzędzi przeróżnych producentów nie przykładając wagi do tego jakiej firmy jest dane narzędzie ,ważne żeby było skuteczne . Ja osobiście używam najczęściej nasadek i grzechotek COVAL-a , ale mam też komplet Radzickich płaskich kluczy , który służy mi już 29 lat
sam nie wiem dlaczego je jeszcze trzymam chyba z sentymentu bo dostałem je od szwagra w prezencie a był w tedy dzieckiem.
![:]](https://a8team.pl/images/smilies/kwadr.gif)

-
- Forum Audi A8
Wrzucam, może komuś potrzebne. Naszukałem się warsztatu który będzie chciał się podjąć naprawy tego podłokietnika. Każdy odsyłał z kwitkiem ze słowami, że nie chce im się w to bawić. Znalazłem jednak starszego pana który lubi sobie podłubać. Pokruszony element mocowania w obu podłokietnikach pospawał. Koszt 100zł
![Obrazek]()
![Obrazek]()