[D2 95 4.2PB/LPG ] Odstająca tapicerka z boczków
[D2 95 4.2PB/LPG ] Odstająca tapicerka z boczków
Witam, mam problem z tapicerka na boczkach ponieważ materiał odstaje i strasznie brzydko to wygląda, ma ktos propozycje jak by to mozna bylo naprawić o ile sie da.
Zdejmowałem boczki i myślałem ze jakoś da sie do tego dobrać ale tam jest sklejone na ciepło punktowo i zeby dobrać sie do tego trzeba by bylo to łamać.
Zdejmowałem boczki i myślałem ze jakoś da sie do tego dobrać ale tam jest sklejone na ciepło punktowo i zeby dobrać sie do tego trzeba by bylo to łamać.
Miałem to samo u siebie, strasznie syfiasty ten klej, wystarczyło oprzeć rękę gdy materiał wyszedł z "miejsca" gwarantowany ślad na ubraniu. Szczerze szkoda nerwów nad tym i pracy, można podważyć materiał i tymczasowo podkleić klejem do tapicerek, ale trochę czasu minie i jest to samo. Najlepiej kupić cały boczek który nie dostał wcześniej wody, lub szukać boczków z polifta tam już raczej nie występuje ten problem.
A ja zrobilem to jednak swoim sposobem
Zostalo jeszcze wyczyscic reszte bo brudne i bedzie cacy
Troche zrobilem to po "januszowemu" ale efekt bardzo mi sie podoba.
Zerwalem maetrial wyczyscilem stary klej material wyprawlem ale jak przylozylem to bylo bardzo cienko i glowielm sie jak zrobic zeby to troche podniesc, to pokroilem stara bluze przykleilem najpierw bluze a potem material
Zostalo jeszcze wyczyscic reszte bo brudne i bedzie cacy
Troche zrobilem to po "januszowemu" ale efekt bardzo mi sie podoba.
Zerwalem maetrial wyczyscilem stary klej material wyprawlem ale jak przylozylem to bylo bardzo cienko i glowielm sie jak zrobic zeby to troche podniesc, to pokroilem stara bluze przykleilem najpierw bluze a potem material