[D3 03 4.2MPI/LPG ] Pakiet skóra I, II, III ??
[D3 03 4.2MPI/LPG ] Pakiet skóra I, II, III ??
Witam
Interesuje mnie różnica między pakietami skór I a pakietem skór II?
Z góry dziękuję za odpowiedzi
Interesuje mnie różnica między pakietami skór I a pakietem skór II?
Z góry dziękuję za odpowiedzi
Ostatnio zmieniony 21 wrz 2014, 19:52 przez jordan233, łącznie zmieniany 2 razy.
- pioter
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1998
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Piotr
W temacie o autku FOSSa jest trochę napisane o pakietach wyposażenia : http://www.a8team.pl/a8-by-foss-reaktyw ... vt3999.htm .
ex : A8 D2 95r 4.2
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
Może źle kojarzę ale pakietów skóra było chyba nawet III..... i tak oglądając różne ósemki to by się potwierdzało.
I - skóra na tunelu środkowym oraz na podłokietnikach drzwi
II - skóra na drzwiach do poziomu dekorów oraz cały dół deski rozdzielczej też do poziomu dekorów + to co powyżej
III - skóra na drzwiach powyżej dekorów oraz na całej desce rozdzielczej powyżej dekorów + to co powyżej
Alcantara na podsufitce i na słupkach bocznych jest oddzielnym elementem wyposażenia nie zależnym od pakietów skóra.
II - skóra na drzwiach do poziomu dekorów oraz cały dół deski rozdzielczej też do poziomu dekorów + to co powyżej
III - skóra na drzwiach powyżej dekorów oraz na całej desce rozdzielczej powyżej dekorów + to co powyżej
Alcantara na podsufitce i na słupkach bocznych jest oddzielnym elementem wyposażenia nie zależnym od pakietów skóra.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
No i o taką odpowiedź mi chodziłoFOSS pisze:Może źle kojarzę ale pakietów skóra było chyba nawet III..... i tak oglądając różne ósemki to by się potwierdzało.
Pięknie wygląda obszyta deska rozdzielcza, polecacie kogoś kto się zajmuje obszyciem ?
http://www.carsdream.com/ napewno sobie z tym poradząMączeK pisze:jakies sprawdzone info gdzie mozna obszyc ponowienie podlokietnik i byc moze deske?
wg tego to ja mam biedy I pakiet ?? (sorki za jakość)FOSS pisze:I - skóra na tunelu środkowym oraz na podłokietnikach drzwi
Nie I tylko II pakiet czyli wcale nie taki biednymkbewe pisze:wg tego to ja mam biedy I pakiet ?? (sorki za jakość)FOSS pisze:I - skóra na tunelu środkowym oraz na podłokietnikach drzwi
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
No to tym bardziej nie ma bidymkbewe pisze:Tak sufit i boczki mam w jasnej alcantarze.
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
pytanie w temacie, czy schowki te odchylane też były w skórze w którymkolwiek pakiecie?
I drugie, warto dokładać sobie skórzane podłokietniki w drzwi?
Nie jest bardziej twardo niż na standardowych?
Drzwi i tak będę miał rozbebeszone więc nakład dodatkowy roboty jest żaden.
I drugie, warto dokładać sobie skórzane podłokietniki w drzwi?
Nie jest bardziej twardo niż na standardowych?
Drzwi i tak będę miał rozbebeszone więc nakład dodatkowy roboty jest żaden.
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020