Za roznice w cenie to moglbys oprocz auta jeszcze dom wygluszyc i obkupic sasiadom zapas gabki na ich brykiAdrianplock pisze:Korton ja jeździłem pare razy bentley Gtwyobraź sobie ze jak wszedłem do swojego a8 to czułem sie jak w NYSCE potem
:)

![]() |
![]() |
Za roznice w cenie to moglbys oprocz auta jeszcze dom wygluszyc i obkupic sasiadom zapas gabki na ich brykiAdrianplock pisze:Korton ja jeździłem pare razy bentley Gtwyobraź sobie ze jak wszedłem do swojego a8 to czułem sie jak w NYSCE potem
:)
Adrianplock pisze:mnie drażnią podmuchy wiatru które słychać , jak powiedziałes drzwi sa zamkniete a w środku drzwi robi sie tuba rezonensowa i jest wiatr słyszalny i to bardzo , chociaż ja to przeczylony jestem
Jak będzie -5dB to już będzie bajkaAdrianplock pisze: MI SIE WYDAJE ZE Z 10 DB UZYSKAM CISZEJ NAPEWNO
Nie ma to jak zrobic glosny wydech i pozniej wygluszac autoAdrianplock pisze:Jordan w intercarsie maja taki miernik groszki kosztuje , tyle ze zaznaczam ze U MNIE I TAK BEDZIE GŁOŚNIEJ ZE WZGLEDU NA SPORTOWY WYDECH , NIE MAM ZADNEJ SONDY KAZDA WYPROGRAMOWANA, ZERO KATALIZATORA KAZDY WYWALONY I TŁUMIKA ŚRODKOWEGO NIE MAM MAM TAM RURE NA PRZELOT I KONCOWE TŁUMIKI WYBEBESZONE W SRODEK WSPAWANE 3 LITERKI S
TAK ZE ZMIERZE JAKI BEDZIE EFEKT I NAPISZE , CAŁA MODERNIZACJE UDOKUMENTUJE ZDJECIAMI I NAGRANYMI FILMAMI CO I JAKMI SIE WYDAJE ZE Z 10 DB UZYSKAM CISZEJ NAPEWNO
Moze zaczalbys pisac po polsku, uzywac przecinkow, kropek i innych znakow interpunkcyjnych? Ciezko sie to czyta i lapie sens wypowiedzi bez autokorekty.Adrianplock pisze:wiesz brat mój ma oryginalne a8 jak wyjechało z salonu katy sondy wydech i jest u niego cichutko jak sie mkniea u mnie słuchać nie tyle co wydech tylko Silnik jak sie wkreca bo nie ma srodkowego tłumika i ten przezywajacy dźwiek miło burczy
![]()
ale nie cały czas jest głosno rozpedzisz sie do 120-160 i słychać wtedy tylko duże szumy wiatru a sinika i wydechu wogóle mi chodzi o podmuchy wiatru które mnie wkurzają jade a tu szumy jak cholera moze przesadzam ale dla mnie to nie A8 tak powinno mieć w środku
dlatego sobie poprawie fabryke