[D3 ALL ] doposażenie auta
Grzana przednia szyba - temat jest wykonalny i FORZA skorzystał z dobrodziejstwa mojego kolegi elektronika który ogarnął mu to od A do Z ale podobnież roboty jest sporo i mało wdzięczna.... już samo kodowanie przysparza problemów bo do klimatronika nie ma nigdzie jakiejś prostej rozpiski i zaczyna się robota po omacku.
Dociągi drzwi, tylne boczne rolety elektryczne - do zrobienia.... tak jak i kilka innych rzeczy można dołożyć ale jak to wszystko policzyć... :-P
Dociągi drzwi, tylne boczne rolety elektryczne - do zrobienia.... tak jak i kilka innych rzeczy można dołożyć ale jak to wszystko policzyć... :-P
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
- orkaskawina
- Super Klubowicz
Apropo ogrzewanej szyby przedniej to naprawde ciężko to podłączyć?Wczoraj dobierałem sie do uszkodzonej syrenki alarmu i patrze a od szyby z prawej sprony idzie taśma elektyczna z dwoma ścieżkami a na końcu kostka z dwoma grubszymi kablami,ale odłączona-ktoś zmieniał szybe i chyba nie ma gdzie to podłączyć-szkoda mi to tak zostawic...
Było A8 2.8,4.2,S8 fl
Jest D3 4.2
Jest D3 4.2
Jeżeli fabrycznie nie było grzanej szyby to jest trochę dłubania..... najpierw sterownik sobie kup i pod to podłączysz szybę.... i jeszcze grube okablowanie, bezpiecznik..... noi kodowanie sterowników, m.in. klimatronika do którego opisów niestety brak.Majki pisze:Apropo ogrzewanej szyby przedniej to naprawde ciężko to podłączyć?Wczoraj dobierałem sie do uszkodzonej syrenki alarmu i patrze a od szyby z prawej sprony idzie taśma elektyczna z dwoma ścieżkami a na końcu kostka z dwoma grubszymi kablami,ale odłączona-ktoś zmieniał szybe i chyba nie ma gdzie to podłączyć-szkoda mi to tak zostawic...
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Dowiesz się w ASO po numerze VIN i kodach wyposażenia.Majki pisze:A jak sie dowiedzieć czy fabrycznie mam grzanie?Dziwi mnie to,że jest założona taka a fabrycznie była inna-auto świeżo sprowadzone na kołach i do końca serwisowane.
Teoretycznie to by było trochę dziwne żeby fabrycznie nie było a ktoś założył taką bo ta grzana jest droższa niż zwykła.
No chyba, że ktoś przy okazji wymiany szyby (bo była uszkodzona) chciał sobie dołożyć taką grzaną ale nie dokończył tematu.
No bo nie rozumiem tego, że jest kostka od szyby ale nie ma gdzie jej podłączyć :roll:
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
+4 do aktualnej sumy :-) w klimatronic`uFOSS pisze:noi kodowanie sterowników, m.in. klimatronika do którego opisów niestety brak.
Piękno w parze z technologią.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.
i ja :D ale właśnie im wiecej czytam wym bardziej wychodzi na to ze nie opłaca siejordan233 pisze:kolego co dokładnie potrzeba do tej operacji? - może i sensu niema ale ja to chcę mieć
choć same czesci do środka auta nie powinny byc tanie
fajnie by było jak by ktoś sie wypowiedział co dokładnie trzeba kupić