Fotele
Fotele
Mam problem. Szukam informacji na temat, czy są różne rodzaje foteli dla Audi A8? Ponieważ mój fotel jest dość sztywny, wydaje mi się że wersja 'sport'. Istnieje coś takiego jak fotele comfort? Dodam, że chodzi o Audi A8 D2 (2002).
Pozdrawiam ;-)
Pozdrawiam ;-)
oj koledzy... ja muszę się przyznać, że w typowych kubełkach "Recaro" przemierzyłem całą Europę zachodnią a łącznie przez cały czas użytkowania innych aut (nie A8) z tymi fotelami zrobiłem kilkaset tys. km i nigdy nie narzekałem na wygodę...maciu pisze:to fakt, zwykłe są baaaaardzo wygodne, do recaro trzeba przywyknąćdice111 pisze:U siebie mam te pierwsze i nie zamieniłbym na Recaro. Można setki km jechać i wysiadasz wypoczęty :-)
do jazdy w długie trasy to zajebiste fotele :lol: natomiast bardzo na nie narzekałem kiedy na trasie dopadało mnie zmęczenie - ni cholery nie da się w tym chociaż troche odpocząć :-|
Poza tym kiedy przesiadałem się w służbówkę z normalnymi fotelami to się na nich gubiłem... niektóre zupełnie nie trzymają w zakrętach :shock:
(oczywiście piszę to z pełną świadomością, że wybór foteli, tak jak i wielu innych elementów wyposażenia, to osobiste gusta i preferencje każdego z nas i to co ja uważam za fajne i dobre nie musi być takie dla kogoś innego)
Na wiosnę mam nadzieję dokonać przesiadki na nieco młodsze S8 i wtedy zamierzam powrócić na Recaro :-P
Ostatnio zmieniony 01 lis 2009, 10:16 przez FOSS, łącznie zmieniany 1 raz.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
A najlepsze fotele w których ja jeździłem to sportowe fotele BMW... bajeczne.
Z racji swojej pracy w branży automotive jeździłem wieloma modelami aut ale fotele BMW (wygoda, zakres regulacji, trzymanie boczne) to naprawdę I klasa.
Z racji swojej pracy w branży automotive jeździłem wieloma modelami aut ale fotele BMW (wygoda, zakres regulacji, trzymanie boczne) to naprawdę I klasa.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
no i zobaczymy co wtedy powiesz ja tez dlugo jezdzilem w kublach ale po dwóch miesiącachFOSS pisze:Na wiosnę mam nadzieję dokonać przesiadki na nieco młodsze S8 i wtedy zamierzam powrócić na Recaro :-P
w A8ce jak wpadłem w kubeł też w A8 to się musiałem przyzwyczajać...
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020