Słuchajcie a ja mam zaś podobny problem i czy na zimnym czy rozgrzanym aucie jest tak samo..
Mianowicie obracając kierownice w lewo wspomaganie chodzi dobrze aż za dobrze,kierownica zaczyna sie sama obracać i jest to uciążliwe i niebezpieczne na drodze..
Natomiast w prawą stronę jest zupełnie inaczej(bardzo ciężko!!!) kierownice trzeba obracać dwiema rękami i wtedy pompa lub inne ustrojstwo oddaje dziwny odgłoś "buczenie" "miałczenie" nie wiem jak to nazwać..nawet podczas jazdy na wprost bardzoej słychać to "miałczenie" od silnika..Rok temu wymieniałem płyn w AUDI Marszałek niestety nie pomogło czy jest to wina pompy??Bardzo prosze o jakieś rady na priv'a GG lub sms(501165099) oddzwonie być może mieliście podobne problemy
[D2 95 4.2PB ] problem ze wspomaganiem
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Kolego to byczenie to pompa od wspomagania która ma już dość,skoro na wprost buczy bez obciążenia to pompa do wymiany.
Ostatnio zmieniony 16 sty 2012, 15:18 przez 123mielony, łącznie zmieniany 1 raz.
Słuchaj, a czy nie byłoby milej jakbyś na początku napisał kilka słów w temacie poniżej:borasrts pisze:Słuchajcie a ja mam zaś podobny problem...
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
Pozdrawiam, FOSS
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-