![]() |
![]() |
![]() |
[D2 ALL ] Obniżanie przodu auta "talerzykami"
Nie wiem czemu w te obnizajace sie nie daje gumy ??
ja dałem, ponieważ na oryginalnych guma jest i spelnia moim zdaniem wlasciwosci tlumiace, nizeli sprezyna miala by lezec bezposrednio na tym talerzu.
U mnie guma pasowala bez problemu. Na tym talerzu jest wypustka wlasnie pod gume (widać dobrze wyzej na zdjeciu u goniasa) i moja pasowala idealnie. Na to sprezyna i wszystko jak w ori, tyle ze nizej o te 2-3cm.

U mnie guma pasowala bez problemu. Na tym talerzu jest wypustka wlasnie pod gume (widać dobrze wyzej na zdjeciu u goniasa) i moja pasowala idealnie. Na to sprezyna i wszystko jak w ori, tyle ze nizej o te 2-3cm.
to nie jest zwykły napęd...to
dzis gadalem z mechanikiem sprezyna moze byc bez gumy , mowi wszystkie vw teraz nie maja gum ale mowi ze moze byc slychac piski i skrzypienie ew mozemy na dolny zwoj sprezyny wcisnac jakis waz gumowy i bedzie ok , ale dziwie sie czemu u mnie gumy nie pasuja a mam oryginalne i wkurzam sie ze koles mi tego nie zalozyl jak prosilem i teraz musze bulic 2gi raz za to ... btw panowie potrzeba mi numery srub do zwrotnicy bo chcialem takie zamowic i miec nowe te co sie lubia zapiekac .. ma ktos takie numerki to niech poda dzieki z gory
bądź sobą, wariatów też lubią
N10491801 M10x110
49701 - FEBI BILSTEIN - koszt około 10 zł (śruba + podkładka + nakrętka).
49701 - FEBI BILSTEIN - koszt około 10 zł (śruba + podkładka + nakrętka).
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez marekp750, łącznie zmieniany 1 raz.
nie ma takiej opcji guma jest oryginalna jak i cale wahacze jakie tam mialemdanishow pisze:preston81 a może masz tę gumę od innego modelu założoną i dlatego nie pasuje. Ja już nawet nie pamiętam czy je u siebie zakładałem ...będę musiał w weekend sprawdzić.
ale fajnie bedzie jak sprawdzisz choc mowiles mi ze tam sie gumy nie zaklada nie ....?
bądź sobą, wariatów też lubią