![]() |
![]() |
[D2 94 4.2PB/LPG ] Czy to maglownica?
- tutenhamon
- Super Klubowicz
- -V-I-R-U-S-
- Forum Audi A8
Cześć koledzy
Posluchalem kolegi Pepi i zakupionej komplet wahaczy dolnych na oś przednią firmy MEYLE (może się sprawdzą). Jestem w trakcie wymiany i mam małe pytanie natury technicznej, przy wymianie wahaczy przednich pracę utrudnia mi stabilizator. Czy jak odkręcę łączniki z dwóch stron to stabilizator opadnie?
Nie ukrywam ze ułatwiłoby mi to prace. Nie mam klucza do ściskania sprężyny więc amortyzatora i łącznik skutecznie utrudniają wykonanie zadania.
Czy macie jakąś skuteczna radę która ułatwi wymianę przednich wahaczy, tylne już wymieniłem.
pozdrawiam KUDŁATY
Posluchalem kolegi Pepi i zakupionej komplet wahaczy dolnych na oś przednią firmy MEYLE (może się sprawdzą). Jestem w trakcie wymiany i mam małe pytanie natury technicznej, przy wymianie wahaczy przednich pracę utrudnia mi stabilizator. Czy jak odkręcę łączniki z dwóch stron to stabilizator opadnie?
Nie ukrywam ze ułatwiłoby mi to prace. Nie mam klucza do ściskania sprężyny więc amortyzatora i łącznik skutecznie utrudniają wykonanie zadania.
Czy macie jakąś skuteczna radę która ułatwi wymianę przednich wahaczy, tylne już wymieniłem.
pozdrawiam KUDŁATY
Kudłaty
Obstawiam magiel, jak kolega powyżej.dono pisze:Mam pytanie w mojej D2 wspomaganie działa tylko w lewą stronę jednym paluszkiem można kręcić w prawo już ciężko jakby wcale nie było wspomagania. Czy to pompa czy jednak maglownica?
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- -V-I-R-U-S-
- Forum Audi A8
Leszek to miałeś farta , jak ja szukałem do swojej magla , to się okazało że widziałem kilka sztuk które miały inaczej rozmieszczone mocowania .
Nie wiem od czego to zależne było , ale zdecydowałem się dać swoją do regeneracji , teraz szumi
Nie wiem od czego to zależne było , ale zdecydowałem się dać swoją do regeneracji , teraz szumi

Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.

Wypalanie DPF Audi A6 i A8.

Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.