Wystarczy koszem przy wkładaniu odpowiednio wycelować i po problemie.swiezak1111 pisze:1/4 nie odpala?:) u mnie pompka sie zatarła wymieniałem na nową z nowym koszem i teraz auto przy połowie już nie chce palić,ale nic trzeba jeździć po full;)
[D2 98 4.2PB/LPG ] Pompa paliwa, 1/4 baku nie odpala
-
- Super Klubowicz
Hehehe , skądś to znam :mrgreen: :mrgreen:swiezak1111 pisze:... teraz auto przy połowie już nie chce palić,ale nic trzeba jeździć po full;)
Dzięki temu policja złapała kolesia , który prowadził moje autko bez mojej zgody , lpg mu się skończyło , zobaczył , że "pb" jest pół zbiornika to sobie pojedzie na benzynie , przecież to i tak nie jego :wpale:
A tu zonk :shock: auto zgasło i nie może odpalić , a Paliwo jest :!: :!: :diabel:
Taki psikus :diabel:
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
-
- Forum Audi A8
Panowie ja tez miałem problem z pompą paliwa wyciągała max do 1/2 zbiornika i troche mnie to denerwowało a była to pompa od a4 i tak kupiłem juz samochód od poprzedniego właściciela więc kupiłem pompe z dwoma krućcami taka jaka była w orginale ale firmy max gear za 130zł z allegro i teraz wyćiąga paliwo napewno do rezerwy bo dalej to nie próbowałem bo szkoda pompy
-
- Forum Audi A8
Simone331 pisze:Wystarczy koszem przy wkładaniu odpowiednio wycelować i po problemie.swiezak1111 pisze:1/4 nie odpala?:) u mnie pompka sie zatarła wymieniałem na nową z nowym koszem i teraz auto przy połowie już nie chce palić,ale nic trzeba jeździć po full;)
Sam tego akurat nie robiłem dałem niby do "fachowca" najpierw zamówił w aso pompę dedykowaną do mojego modelu później okazało się ,żę kosz nie pasuje i nie da się jej umieścić bo siedziała tam inna pompa **** wie od czego. kolejna pompa mnijesza też nie pasowała... to zamówił cały komplet z koszem wszystko ori z aso. po max zniżkach w aso + robocizna zapłaciłem niecały 1000zł. auto stało tam prawie 3 tyg...;/ a co się okazało po 3 miesiącach kiedy to moja kobieta jechała wyjeździła cały gaz i pół zbiornika PB auto zdechło. później sam to sprawdziłem i sie wszystko zgadzało ,ale z mechanikiem dałem już sobie siana i jeżdze tak do tej pory.
Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia
-
- Super Klubowicz
No chyba ciutkę przesadziłeś..Marcin1981 pisze:Witam .Kolego swiezak1111 powiem tak, jakich rabatów by ten mechanik nie miał to by kompletnego kosza nie kupił za 1000 zł. z tego co wiem to kosz kosztuje ok.2500-3000.
A8 to już leciwe auto, i wątpię żeby magazyny i serwisy chciały trzymać części do " staruszków "
Trzeba robić miejsce na nowe, bardziej popularne produkty, a co za tym idzie wypychać to co zalega..
Kolego darekt, pisanie na forum należy rozpocząć od działu powitań:
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
Jeśli tego nie dopełnisz, Twoje posty/tematy mogą być usuwane bez podawania przyczyny.
Pozdrawiam
Simone331
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
Jeśli tego nie dopełnisz, Twoje posty/tematy mogą być usuwane bez podawania przyczyny.
Pozdrawiam
Simone331
-
- Forum Audi A8