Ehhh uszek, no musiałeś nooo, musiałeś ?uszek pisze:ja znam, pogięte 2 zawory, peknięta prowadnica zaworu.
![]() |
![]() |
![]() |
[D2 FL ALL ] Nastawniki... Komu stukają przy rozruchu?
- CINEK
- Super Klubowicz

hehe zamawiajac towar u sprzedawcy z Allegro opowiadam ze przebrnalem przez forum AUDI A 4 / 6 / 8 i generalnie nie znalazlem na jego temat zadnej negatywnej opini wsrod klubowiczow, natomiast kazdy inny spredawca byl juz negatywnie opisywany...dlatego tez sie zdecydowalem na zakup nastawnika u niego....a ten Ci na allegro wali taki komentarz
UWAGA BARDZO WAZNE !!!
JEST TO ZAMIENNIK NIEMIECKIEJ PRODUKCJI I PROSZE GO W ZADEN SPOSOB NIE POROWNYWAC DO NAPINACZY CHINSKICH SPRZEDAWANYCH PRZEZ NASZA " KONKURENCJE " . TO CO ONI SPRZEDAJA TO SA JEDNORAZOWE SMIECI , KTORE SIE PSUJA PO 1 LUB 2 DNIACH A POTEM KLOPOTY Z REKLAMACJA !
PROSZE POCZYTAC SOBIE OPINIE NA TEMAT TYCH CHINSKICH NAPINACZY NA FORUM AUDI A6 I A8 !!! A TAKZE NEGATYWNE KOMENTARZE " KONKURENCJI " !!!
NAPRAWDE PROSZE PRZED ZAKUPEM PRZECZYTAC OPINIE NA TEMAT TYCH SPRZEDAWCOW NA FORUM AUDI ! ( WYSTARCZY WPISAC W GOOGLE FORUM AUDI I WYBRAC A6 LUB A8 NASTEPNIE WEJSC W DZIAL SILNIKI BENZYNOWE I LPG , I TEMAT " NASTAWNIKI " 7 TEMAT OD DOLU ! PO PRZECZYTANIU OPINI NA TEMAT CHINSKICH NAPINACZY NA PEWNO PODEJMIECIE TRAFNY WYBOR !!
UWAGA BARDZO WAZNE !!!
JEST TO ZAMIENNIK NIEMIECKIEJ PRODUKCJI I PROSZE GO W ZADEN SPOSOB NIE POROWNYWAC DO NAPINACZY CHINSKICH SPRZEDAWANYCH PRZEZ NASZA " KONKURENCJE " . TO CO ONI SPRZEDAJA TO SA JEDNORAZOWE SMIECI , KTORE SIE PSUJA PO 1 LUB 2 DNIACH A POTEM KLOPOTY Z REKLAMACJA !
PROSZE POCZYTAC SOBIE OPINIE NA TEMAT TYCH CHINSKICH NAPINACZY NA FORUM AUDI A6 I A8 !!! A TAKZE NEGATYWNE KOMENTARZE " KONKURENCJI " !!!
NAPRAWDE PROSZE PRZED ZAKUPEM PRZECZYTAC OPINIE NA TEMAT TYCH SPRZEDAWCOW NA FORUM AUDI ! ( WYSTARCZY WPISAC W GOOGLE FORUM AUDI I WYBRAC A6 LUB A8 NASTEPNIE WEJSC W DZIAL SILNIKI BENZYNOWE I LPG , I TEMAT " NASTAWNIKI " 7 TEMAT OD DOLU ! PO PRZECZYTANIU OPINI NA TEMAT CHINSKICH NAPINACZY NA PEWNO PODEJMIECIE TRAFNY WYBOR !!
to nie jest zwykły napęd...to
-
beyer28
- Super Klubowicz

- Preston81
- Super Klubowicz

- CINEK
- Super Klubowicz

Moim zdaniem to tez jest chińczyk, bo każda firma niemiecka nadaje swoim częściom zawsze jakiś numer identyfikacyjny, a tu takiego nie widziałem <niewiem>
Jak wspominałem, narazie działa, nie tryska olejem na dwa metry
muszę tylko jeszcze podłączyć z ciekawości vaga i zrobić odczyty, tylko wciąż nie wiem jakie powinny być prawidłowe wartości.
Jak wspominałem, narazie działa, nie tryska olejem na dwa metry
to nie jest zwykły napęd...to
-
beyer28
- Super Klubowicz

-
uszek
- Super Klubowicz

na bank od tego goscia bo ma charakterystyczny numer i wiem ze od niego brałem!
Sprawdziły sie u mnie pochodziły z 50 tys, z niecaly rok:) pozniej delikatnie zaczeły sie odzywać, chyba jeden, drugi ok, ale juz wymieniłem przy rozrzadzie na nowki OOOO
Sprawdziły sie u mnie pochodziły z 50 tys, z niecaly rok:) pozniej delikatnie zaczeły sie odzywać, chyba jeden, drugi ok, ale juz wymieniłem przy rozrzadzie na nowki OOOO
Ostatnio zmieniony 21 sty 2015, 22:25 przez uszek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
beyer28
- Super Klubowicz