[D3 04 4.2MPI ] Na wyższych obrotach gubi bieg
- tutenhamon
- Super Klubowicz
olej w skrzyni i nadal takie objawy .. zastanawiam się czy to nie będzie przyczyna tego sterownika w skrzyni, albo tego który jest gdzieś w samochodzie.. Bo to jest nie_możliwe skrzynia nic nie_szarpie ani nic, chodzi płynnie
Ps: przepraszam że tak pisze nie zrozumiale ale czesto jestem na telefonie a tam brak polskich znaków tzn gdzieś tam są ale ciezko to szukac.. Wiec przepraszam moderatorów itd:)
Ps: przepraszam że tak pisze nie zrozumiale ale czesto jestem na telefonie a tam brak polskich znaków tzn gdzieś tam są ale ciezko to szukac.. Wiec przepraszam moderatorów itd:)
Ostatnio zmieniony 08 sty 2014, 23:04 przez Michal90, łącznie zmieniany 1 raz.
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Witam rozebralem skrzynie i okazało sie ze sa tarczki spalone wymienilem i jeste lepiej alee dalej jest problem.. jade sobie na tip troniku przykladowo na 2 biegu i 3 tys obrotow i sam sobie zniemia bieg na 3 .. na tip troniku nie powinno z ogole zmienic biega przy takich obrotach, czy to jest wina sterownika? Ogólnie zauwarzylem ze biegi sobie przezuca jak mu sie podoba czasami z 2 na 4 czasami albo 5 i niewiem co mam zrobic
- tutenhamon
- Super Klubowicz
- tutenhamon
- Super Klubowicz
W twoim roczniku nie ma czegoś takiego jak kasowanie wartości wyuczonych z poziomu VAS'a czy VCDS'a.Michal90 pisze:tylko ze ja dysponuje vcdsem a nie VASem ma ktos jaki patent?
Jest procedura adaptacji ale to proces "drogowy" a nie "elektroniczny".
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
moze mi ktos wytlumaczyc jak zakodowac skrzynie albo adaptacje zrobic? bo niby jak sie wyciaga skrzynie ,nalewa nowy olej to trzaba ja zakodowac czy adaptacje zrobic gdzies tak czytalem to prawda?
nastepne pytanie czy ktos moze mi pomoc z tym bledem bo chyba powinny byc takie same wartosci ?? foto w linku
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/72f ... 2bf0d.html
blad skrzyni to jest jak cos i 1 bieg ma takie same bledy
nastepne pytanie czy ktos moze mi pomoc z tym bledem bo chyba powinny byc takie same wartosci ?? foto w linku
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/72f ... 2bf0d.html
blad skrzyni to jest jak cos i 1 bieg ma takie same bledy