![]() |
![]() |
![]() |
[D2 FL ALL ] Chinczyk z androidem test
Juz doszedłem, nie podłączyłem RCA
[ Dodano: 2017-12-29, 13:44 ]
Teraz nie działa tylko sterowanie z kierownicy mimo że jest podpięty wtyczką z canem nie ma wogole opcji żeby uczyć przyciski. U Zbyszka w radiu nie ma podlaczonej tej wtyczki z canem i jest w radiu opcja uczenia przycisków. Podejrzewam że w sofcie radia tego nie ma i o. Walczę z chinczykiem
[ Dodano: 2017-12-29, 13:44 ]
Teraz nie działa tylko sterowanie z kierownicy mimo że jest podpięty wtyczką z canem nie ma wogole opcji żeby uczyć przyciski. U Zbyszka w radiu nie ma podlaczonej tej wtyczki z canem i jest w radiu opcja uczenia przycisków. Podejrzewam że w sofcie radia tego nie ma i o. Walczę z chinczykiem
W sumie się udało to połączyć ale polowicznie. Działają nasze przyciski na zasadzie dodawania rezystancji do każdego. Czyli jeden ma rezystancji 1,drugi 1+rezystancja, 3yrzeci to drugi +rezystancja itd. Generalnie ta rezystancja jest bardzo mała i radio kiepsko to wykrywa i często myli przyciski. Mi głównie chodziło o podglaszanie i sciszanie i jakoś to działa. Czasem nie ważne co się nacisnie i się tylko podglasza.