podpowie mi ktoś jaki telefon powiennien byc do takiego uchwytu:
![]() |
![]() |
[D2 FL ALL ] Jaki telefon do takiego uchwytu
Nokia 3110 lub 8110 ale jest lepsze coś, bateria.
Ta z nokii 3110 orginalna nie pasuje, jest specjalna cienka blj-4 pasujaca do tego uchwytu, niedostępna. Nawet uzywana jest ciężko dostępna.
A i jeszcze nokia do audi miała podswietlanie czerwone, a niestety ta ktora kupisz, bo innej ciezko bedzie miała zielone.
I nie pomyl z nokia 3110c bo to inny model
Ta z nokii 3110 orginalna nie pasuje, jest specjalna cienka blj-4 pasujaca do tego uchwytu, niedostępna. Nawet uzywana jest ciężko dostępna.
A i jeszcze nokia do audi miała podswietlanie czerwone, a niestety ta ktora kupisz, bo innej ciezko bedzie miała zielone.
I nie pomyl z nokia 3110c bo to inny model
No niestety, potwierdzam, Nokia 3110.
Miałem taką w swojej pierwszej D2, z tą cienką baterią i czerwonym podświetleniem jak kolega powyżej wspomniał i do tego z obudową drewnianą identyczną jak dekory w aucie
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Moim zdaniem na dzień dzisiejszy w tym wydaniu to już chyba "biały kruk" pomijając już fakt, że funkcjonalność tego telefonu w porównaniu do obecnych komórek/smartfonów jest zastraszająco niska
Miałem taką w swojej pierwszej D2, z tą cienką baterią i czerwonym podświetleniem jak kolega powyżej wspomniał i do tego z obudową drewnianą identyczną jak dekory w aucie

Moim zdaniem na dzień dzisiejszy w tym wydaniu to już chyba "biały kruk" pomijając już fakt, że funkcjonalność tego telefonu w porównaniu do obecnych komórek/smartfonów jest zastraszająco niska

* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-