Czy mógłby mi ktoś powiedzieć a najlepiej pokazać jakieś zdjęcie jaki model tel powinien tu być i czego jeszcze może brakować? Audi z 2002r Zauważyłem ze jest wtyczka w środku tego podłokietnika tak jak do zwykłego telefonu. Chyba poprzedni właściciel mocno zżył się z telefonem i postanowił go sobie zatrzymać.
Fota
![]() |
![]() |
[A8 D2] Telefon - prośba o wskazanie modelu
[A8 D2] Telefon - prośba o wskazanie modelu
Ostatnio zmieniony 23 lis 2010, 00:17 przez arturro, łącznie zmieniany 2 razy.
Tak dokładanie :-) Ja mam tak samo tzn brakuje tobie cosik... Ja tam mam Oryginał NOKIA z logo Audi.. w ten model wkłąda sie od tyłu małą karte sim a nie dużą jak w starszych modelach. W domku wkleje fotke
Tylko tak teraz patrze i podstawke pod słuchawke masz troszke inna...
Tylko tak teraz patrze i podstawke pod słuchawke masz troszke inna...
Miłość od pierwszego kontaktu :-)
Kolego, telefonów było kilka modeli - tak jak sobie wybrał właściciel więc ciężko podać jakiś konkret...arturro pisze:Czy mógłby mi ktoś powiedzieć a najlepiej pokazać jakieś zdjęcie jaki model tel powinien tu być i czego jeszcze może brakować? Audi z 2002r Zauważyłem ze jest wtyczka w środku tego podłokietnika tak jak do zwykłego telefonu. Chyba poprzedni właściciel mocno zżył się z telefonem i postanowił go sobie zatrzymać.
Fota
A jeżeli masz wyprowadzone okablowanie do telefonu w prawym podłokietniku to poprzedni właściciel Twojego A8 zżył się nie tylko z telefonem ale także z jego uchwytem - podejrzewam, że miał inne Audi do którego mu się takowy telefon przydał.
Osobiście dałbym sobie spokój z dociekaniem jaki konkretnie model telefonu miałeś - final może być taki, że uprzesz się na jakiś stary model którego znalezienie na rynku i to jeszcze w pełni sprawnego graniczy z cudem.
Skoro nie masz uchwytu pod konkretny model tzn. że musisz taki kupić...
więc lepiej kup sobie uchwyt pod taki telefon jaki bedzie łatwo kupić - nawet w ASO można znaleźć kompletny uchwyt pod Nokię 6310i za jakieś 150-160 zeta...
a ta Nokia należała zawsze do wychwalanego modelu i wciąż jest dostępna na rynku (na Allegro za jakieś 300pln).
Juro wrzucę Ci tu listę wszystkich uchwytów oraz ich ceny w ASO - kiedyś wziąłem dla siebie bo do mojego nie mogłem znaleźć baterii.
[ Dodano: 2009-11-20, 00:23 ]
Kolego arturro, poniżej masz wydruki z ETKI - to wprawdzie do mojego było szukane po VIN-ie ale obie nasze są po FL więc może do twojego uchwyty są takie same.
Ceny masz wyłącznie przy uchwytach NOKIA bo ja praktycznie tylko takich telefonów używam i inne mnie nie interesowały.
Poza tym ceny są z ASO w Warszawie (a przekonałem się, że w różnych miejscach Polski mogą być różne ceny i co śmieszniejsze nie zawsze w stolicy jest najdrożej) i być może podane już z jakimiś rabatami (coś tam mi zawsze urywają jak się da).
Najważenijsze to dopasować model telefonu do uchwytu i potem już z numerem sprawdzać ceny i dostępność.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-