![]() |
![]() |
[A8 D2] TV głos Nicam
[A8 D2] TV głos Nicam
W Navi plus mam działającą TV jednak głos nie pasuje. Od jakiegoś czasu mamy w naszym kraju standard fonii nicam, jest jakiś patent by głos działał poprawnie?
Ostatnio zmieniony 23 lis 2010, 00:41 przez colln, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: TV głos Nicam
Wydaje mi się, że znajdziesz to w ustawieniach NaviPlus z poziomu użytkownika - w moich obu nigdy nie miałem problemu z TV oprócz oczywiście jakości sygnału.colln pisze:(...) jest jakiś patent by głos działał poprawnie?
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
To jaki w końcu w naszym kraju jest standard dźwięku (sorki mało się orientuje - od 6 czy 7 lat nie mam telewizora :-P ) to jak wybiorę PAL to powinien być głos?
no już mi się wyjaśniło
TV gada jak należy i nie chodzi o żaden NICAM tylko o dostatecznie mocny sygnał, u mnie w tym miasteczku stacji TV niet i o ile obraz w miarę coś tam było to dźwięk nie dawał rady, jak zmieniłem lokalizacje to okazało się , ze wszystko śmiga :-)
no już mi się wyjaśniło
TV gada jak należy i nie chodzi o żaden NICAM tylko o dostatecznie mocny sygnał, u mnie w tym miasteczku stacji TV niet i o ile obraz w miarę coś tam było to dźwięk nie dawał rady, jak zmieniłem lokalizacje to okazało się , ze wszystko śmiga :-)