Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

Kontakt do Administracji A8Team.PL

[ - ] Antyradar

Awatar użytkownika
dice111
Moderator
Moderator
Moje auto: S8 D2
Rocznik: 1996
Silnik: V8 4.2
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna
Imię: AHC by MTM

Post autor: dice111 » 03 lis 2015, 13:14

Francja dziki kraj jak tam nawet problemy ma się za POI w navi o fotopstryczkach itp.
Black Cars Matters

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 03 lis 2015, 19:27

majkaistefan pisze:srednio kumaty policmen z drogowki swietnie z tym sobie poradzi. Bo one sa pod tym katem szkolone! :)
Średnio kumaty mechanik średnio sobie radzi z rozebraniem przodu w D3 więc tak mi się wydaje, że średnio kumaty policman może tylko pomarzyć o znalezieniu tego czegoś.... a już na pewno nie w warunkach kontroli drogowej <jezyk>
majkaistefan pisze: Z drugiej jednak strony po jaka cholere komu taki nieprzydatny klamot? No chyba ze jako gadzet agenta 007.

Informuje zatem kolezenstwo ze obecnie wiekszosc pomiarow zwawosci w swiecie cywilizowanym dokonywana jest urzadzeniami opartymi na innych technologiach.
W PL wiele stacjonarnych fotoradarów nie korzysta z żadnej kosmicznej technologii i jest spokojnie wykrywana nawet przez średniej klasy antyradary.
Poza tym, fotoradar stacjonarny ma to do siebie, że pomiaru dokonuje non-stop, tzn. wciąż wysyła sygnał więc tu antyradar na pewno nam pomoże ;)
Dla jednych nieprzydatny, dla innych śmieszny, ja cóż, nadal będę go używał bo ostrzegł mnie przed radarem już tysiące razy <hihi>
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

majkaistefan

Post autor: majkaistefan » 03 lis 2015, 21:31

Witam!
FOSS pisze:średnio kumaty policman może tylko pomarzyć o znalezieniu tego czegoś...
-no ja pomijam przypadek WYBITNEGO sierzanta Wisnieskiego...Nie trudno spostrzec (avatar) ze dotycza mnie nieco inne realia. I do tego sie wlasnie odnosze.

Jesli juz piszemy o polsce to tam chyba tych "legalnych" radarow juz niewiele zostalo a i te ktore dzialaja zgodnie z prawem sa ctak niedoskonale jak prawo tego kraju.Stad wlasnie w necie jest juz kilka portali ofiarujacych BEZPLATNA i SKUTECZNA pomoc ofiarom tych besti.Pomijam akcje NIGDY NIE PRZYJMUJ MANDATU ktora ma na celu skuteczne sparalizowanie systemu.

Stefan.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne ogólne”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl