[ - ] Antyradar
Średnio kumaty mechanik średnio sobie radzi z rozebraniem przodu w D3 więc tak mi się wydaje, że średnio kumaty policman może tylko pomarzyć o znalezieniu tego czegoś.... a już na pewno nie w warunkach kontroli drogowej <jezyk>majkaistefan pisze:srednio kumaty policmen z drogowki swietnie z tym sobie poradzi. Bo one sa pod tym katem szkolone!
W PL wiele stacjonarnych fotoradarów nie korzysta z żadnej kosmicznej technologii i jest spokojnie wykrywana nawet przez średniej klasy antyradary.majkaistefan pisze: Z drugiej jednak strony po jaka cholere komu taki nieprzydatny klamot? No chyba ze jako gadzet agenta 007.
Informuje zatem kolezenstwo ze obecnie wiekszosc pomiarow zwawosci w swiecie cywilizowanym dokonywana jest urzadzeniami opartymi na innych technologiach.
Poza tym, fotoradar stacjonarny ma to do siebie, że pomiaru dokonuje non-stop, tzn. wciąż wysyła sygnał więc tu antyradar na pewno nam pomoże
Dla jednych nieprzydatny, dla innych śmieszny, ja cóż, nadal będę go używał bo ostrzegł mnie przed radarem już tysiące razy
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Witam!
Jesli juz piszemy o polsce to tam chyba tych "legalnych" radarow juz niewiele zostalo a i te ktore dzialaja zgodnie z prawem sa ctak niedoskonale jak prawo tego kraju.Stad wlasnie w necie jest juz kilka portali ofiarujacych BEZPLATNA i SKUTECZNA pomoc ofiarom tych besti.Pomijam akcje NIGDY NIE PRZYJMUJ MANDATU ktora ma na celu skuteczne sparalizowanie systemu.
Stefan.
-no ja pomijam przypadek WYBITNEGO sierzanta Wisnieskiego...Nie trudno spostrzec (avatar) ze dotycza mnie nieco inne realia. I do tego sie wlasnie odnosze.FOSS pisze:średnio kumaty policman może tylko pomarzyć o znalezieniu tego czegoś...
Jesli juz piszemy o polsce to tam chyba tych "legalnych" radarow juz niewiele zostalo a i te ktore dzialaja zgodnie z prawem sa ctak niedoskonale jak prawo tego kraju.Stad wlasnie w necie jest juz kilka portali ofiarujacych BEZPLATNA i SKUTECZNA pomoc ofiarom tych besti.Pomijam akcje NIGDY NIE PRZYJMUJ MANDATU ktora ma na celu skuteczne sparalizowanie systemu.
Stefan.