[A8 D2 4,2 Q] Air8 US by Robertas...mini barek s84
-
- Forum Audi A8
WWW.VIPLIMUZYNA, no nie da sie ukryć że jest twardo gdy turla sie 20tki, no ale nie jest aż tak tragicznie żeby nie dało sie jeździć ;-) Ogólnie mam tendencje do wolnej jazdy. Przebiegów takich jak Ty też nie robie, dlatego wybrałem 20tki :-P Wiadomo napewno wahacze szybciej będą sie zużywać, ale to dla mnie nie problem bo jak zaczną stukać to sobie je wymienie :-D
Autko wykąpane przed zlotem Audi w Kozubniku-Porąbce, oby jutro nie padało. Wybiera sie ktoś???
Autko wykąpane przed zlotem Audi w Kozubniku-Porąbce, oby jutro nie padało. Wybiera sie ktoś???
na 18-tkach często :lol:AMSTAFF pisze:(...) ja sie martwię że na 18-tkach będę często zawiechę robił a tu proszę... "na miękich kolanach" kolega podchodzi do tematu.... :mrgreen: :mrgreen:robertas pisze:ale to dla mnie nie problem bo jak zaczną stukać to sobie je wymienie
na 18-tkach i na standardowym zawieszeniu to wachacze robi się chyba dopiero po 3-4 latach :mrgreen: :-P
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
-
- Forum Audi A8
A dzięki dzięki.. Ta eSa to ciężki temat.. się zobaczy co z tego wyniknie.. a po za tym na oku mamy jeszcze kilka A8 4,2 FLAMSTAFF pisze: trzymam kciuki ;-) ładnie wygląda na foto :shock:
AMSTAFF pisze:przy naszych autach lepiej jest mieć jakiegoś "zaskórniaczka"
Taa tylko jak kupowaliśmy naszą 2,5 tdi nikt nie spodziewał się po 4 miesiącach by te "zaskórniaczki" wynosiły prawie 15 tyś zł... Ahh było mineło, człowiek mądrzejszy jest ;D
Pozdrawiamy
No i jakby na to nie patrzeć, na przekór kiepskiej pogodzie zlot w Kozubniku jednak sie odbył, przetrzymaliśmy pogode, i w końcu na sam koniec zaczęło sie rozpogadzać :mrgreen: Fajnie było i z kolegą Martinezem żałujemy że byliśmy jedynymi reprezentantami A8, mamy nadzieje że w przyszłości bedzie nas więcej na zlotach audi ;-) A poniżej pare foteczek, pozdro dla tych co byli... i nie byli :-P