Czyli chodzi o ten otwierany schowek?adrian949 pisze:Wkłada się ten pojemnik koło ręcznego, trzeba wywalić pokrętło od navi. Robertas gdzie to dorawles , ja mam troszkę zniszczone?
[A8 D2 4,2 Q] Air8 US by Robertas...mini barek s84
Heh kiedyś go szukałem. Od tipa jutro poszukamrobertas pisze:Adriano... gdzie go dorwalem??? A no w fantach ktore mi przyslales hehe, czasem trafi sie slepej kurze ziarenko Ten tez jest troszke zabrudzony, juz go wczyczyscilem, a jutro jeszcze przepoleruje Powiem Ci ze zalozylbym wszystkie te dekory, ale brakuje, tego jednego.... pod tipa
Mi się podoba numer 4robertas pisze:No i dzis troche porezalem z dekorami... A jaka opcja Wam najlepiej sie podoba??? ;')
Obrazek
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
No coz, dzis z powodu zdarzen losowych nie wzialem udzialu niestety w imprezie, ale za to w wolnej chwili popoludniu wzialem sie za stojaczek na napoje Adriano wypolerowal swoj robiac kawal fajnej roboty, a ja zeby nie powielac schematu zrobilem o tak... Szczotkowane alu, z czarnymi srodeczkami, jest inaczej, ale pasuje do wybieraka zmiany biegow
Hehe, no dzieki, tabula na SCP bedzie jak znalazl... Teraz kombinuje z przodem i musze cos zdzialac, zeby tez wsadzic chocby psedo USa
Dzis po kilkudniowej zabawie w tapicera, w koncu w B4 Justyny zagoscila Alca na suficie, nie wyszlo idealnie, bo zbyt twardy ten material byl do naciagania Ale juz czlowiek znow bogatszy o nowe doswiadczenia, efekt o niebo lepszy od tego co bylo
Janek, my na SCP musimy pogadac
Dzis po kilkudniowej zabawie w tapicera, w koncu w B4 Justyny zagoscila Alca na suficie, nie wyszlo idealnie, bo zbyt twardy ten material byl do naciagania Ale juz czlowiek znow bogatszy o nowe doswiadczenia, efekt o niebo lepszy od tego co bylo
Janek, my na SCP musimy pogadac