![]() |
![]() |
![]() |
Oj, ja w tym roku widziałem w DE trochę śniegu.... na pograniczu z NL na wysokości Sittard.danishow pisze:Do zimy to pewnie jeszcze ze dwie wymiany oleju będą a na zimę znów 5W50 zaleję. Tutaj nie ma zim, w tym roku nie widziałem śniegu a temperatura nie spadła poniżej -5*C.
U mnie w trasie pełna kulturka, wydech zupełnie nie przeszkadzadracus6662 pisze:...ale Danian jak lekko depnął to ku....wa wszyscy pod MCdonaldsem leb w nasza strone i to nie tylko na parkingu ale i w srodkutylko jak wy te trasy wytrzymujecie przy tym dzwieku
![]()
U mnie dokładnie tak samo, też szyber uchylam ...albo szybkę np. w tuneluFOSS pisze:U mnie w trasie pełna kulturka, wydech zupełnie nie przeszkadza
Co więcej, jak latam po drugorzędnych drogach to specjalnie szyber uchylam żeby trochę więcej tej muzyki do uszu dochodziło bo przy zamkniętych ciut go nawet za mało
Nieeee, u mnie katy na swoim miejscu, tłumiki początkowe fabryczne a potem dalej do tyłu to już kompletnie coś innego, pełen customdracus6662 pisze:I teraz pytanie do Was katy wywalaliście ??