A8 D3 4.2 Supercharged by Jordan233
Kolejne retrofity
Wpadła nowa deska obszyta nową skórą ,bo znaleźć ori w moim kolorze to tragedia ,ogólnie jak wszystko w pakiecie skór II bądź III
Kolejna sprawa MMI 3G już na pokładzie ,nie obyło się bez problemów.
Musiał być doposażony nowy KESSY moduł gdyż moduły z MMI 3G nie zatrybiły w moim aucie,były podjęte każde możliwe próby i bez rezultatu.
Acha jak ktoś by chciał robić 3G to niech się przygotuje na niespodzianki
Tylna szyba do zmiany,gdyż pod 3G jest inna,z innymi wzmacniaczami
Niestety też niemiła niespodzianka,kamyczek ro....ł mi szybę czołową,nigdzie nie mogę znaleźć używki, cena z ASO zabija...
Więc jak ktoś wie gdzie jest pod LANE ASSIST ,grzana ,akustyczna to proszę o kontakt.
Jako wisienka na torcie robi się 3G+ ,pierwsze testy już są i nie jest lekko ,następnym razem wrzucę foty z 3G+
Wpadła nowa deska obszyta nową skórą ,bo znaleźć ori w moim kolorze to tragedia ,ogólnie jak wszystko w pakiecie skór II bądź III
Kolejna sprawa MMI 3G już na pokładzie ,nie obyło się bez problemów.
Musiał być doposażony nowy KESSY moduł gdyż moduły z MMI 3G nie zatrybiły w moim aucie,były podjęte każde możliwe próby i bez rezultatu.
Acha jak ktoś by chciał robić 3G to niech się przygotuje na niespodzianki
Tylna szyba do zmiany,gdyż pod 3G jest inna,z innymi wzmacniaczami
Niestety też niemiła niespodzianka,kamyczek ro....ł mi szybę czołową,nigdzie nie mogę znaleźć używki, cena z ASO zabija...
Więc jak ktoś wie gdzie jest pod LANE ASSIST ,grzana ,akustyczna to proszę o kontakt.
Jako wisienka na torcie robi się 3G+ ,pierwsze testy już są i nie jest lekko ,następnym razem wrzucę foty z 3G+
maciu pisze:szycie pod poduchę robią jak należy?
obszycie góry deski to tylko pakiet III
wzmacniacze nie są w samej szybie to był skrót myślowy?
wzmacniacz jest inny i wymaga połączeń z antenami w innym miejscu na szybie?
Poducha ok,nacinają gdzie trzeba.
Decha to wiem że pakiet III ,tylko znaleźć cokolwiek w pakiecie II lub III to tragedia....
Wzmacniacze są w dolnej części szyby I są całkiem inne,radio będzie źle odbierać przy zwykłej szybie z MMI 2G
to ciekawe, pokaż fotexy, to że są inne to widać w serwisówce ale wg rysunków nadal sa na górzejordan233 pisze: Wzmacniacze są w dolnej części szyby I są całkiem inne,radio będzie źle odbierać przy zwykłej szybie z MMI 2G
co jest logiczne bo tam jest ciemny pas który powoduje że ich nie widać
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020
maciu pisze:to ciekawe, pokaż fotexy, to że są inne to widać w serwisówce ale wg rysunków nadal sa na górzejordan233 pisze: Wzmacniacze są w dolnej części szyby I są całkiem inne,radio będzie źle odbierać przy zwykłej szybie z MMI 2G
co jest logiczne bo tam jest ciemny pas który powoduje że ich nie widać
każde auto z MMI 3G wychodziło z tą szybą .
Mój błąd wzmacniacze są w górnej części szyby ,ale niestety pod starą szybę ich nie zamontujesz chyba że u JANUSZA w garażu:)maciu pisze:co to za szpetne paski od grzania?
nie dali takiej z tymi drobnymi drucikami?
nadal mi to wygląda na górną część szyby... tam jest węższa
Numery wzmacniaczy pod 3G
4E0035225BK oraz 4E0035225BM
co do szyb to wiadomo,z małymi drucikami pod 3G nie znjadziesz nigdzie.... poza ASO za ponad 1000 euro.
Na razie jest ta co jest ,nic nie poradzę.
Kopara opadajordan233 pisze:Google Earth i Audi connect działa,kolejny krok w dobrym kierunku.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
-