A8 D3 4.2 Supercharged by Jordan233
- gregor_wroc
- Forum Audi A8
-
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
Podobno Stefan zrobił do D3 tylko trzeba przetestować, ja u siebie podłączyłem lusterka pod moduł rolet okiennych impuls sterowania wziąłem z zamka i wszystko ładnie działało tylko że lusterka składały się za każdym razem dlatego chciałem podpiąć dodatkowo pod pokrętło lusterek żeby np. nie działało jak zostawię pokrętło w pozycji np. odwróconej tak żeby w mrozy wyłączyć.jordan233 pisze:To jest całkiem inny moduł niż w A6 ten z A6 w D3 nie działa:)
Marcin2013 pisze:Podobno Stefan zrobił do D3 tylko trzeba przetestować, ja u siebie podłączyłem lusterka pod moduł rolet okiennych impuls sterowania wziąłem z zamka i wszystko ładnie działało tylko że lusterka składały się za każdym razem dlatego chciałem podpiąć dodatkowo pod pokrętło lusterek żeby np. nie działało jak zostawię pokrętło w pozycji np. odwróconej tak żeby w mrozy wyłączyć.jordan233 pisze:To jest całkiem inny moduł niż w A6 ten z A6 w D3 nie działa:)
Od stefana to ja testuje prototyp:)
Jest zrobione również tak jak przytrzyma się przycisk zamykania 2 sekundy z pilota to lusterka się nie chowają:) - na mrozy.
- gregor_wroc
- Forum Audi A8
No ja mam już 3G, dlatego pytam czy mając go w aucie jeszcze sporo gratów trzeba dokupić i wymienićjordan233 pisze:zabawy od ch.....a i jeszcze trochę to tak w skrócie :DDDDDgregor_wroc pisze:Mody wymiatają
Dużo zabawy żeby na 3G odpalić Google Earth i Audi Connect?
Najważniejsze aby MMI 3G było na pokładzie,dalej już z górki
BTW. W końcu ktoś uruchomił składanie lusterek w D3 Miałem w A5. Super sprawa.
-
- Super Klubowicz
Wleciała nowa grzana szyba na totalnej opcji - oczywiście jeśli chodzi o wersję cywilną ,tym razem niebieska
Żeby nie było tak pięknie zaczął wariować ster ABS i postanowiłem wysłać do firmy w Holandii,koszt naprawy 220 euro z 5 letnią gwarancją.
Padł czujnik poziomowania od strony pasażera,oraz widzę że kompresor daje tylko 9BAR....
Dorwałem ori FAX Audi Exclusive ,ale chyba odpuszczę montaż ,antyk ale rarytasik jakich mało
Żeby nie było tak pięknie zaczął wariować ster ABS i postanowiłem wysłać do firmy w Holandii,koszt naprawy 220 euro z 5 letnią gwarancją.
Padł czujnik poziomowania od strony pasażera,oraz widzę że kompresor daje tylko 9BAR....
Dorwałem ori FAX Audi Exclusive ,ale chyba odpuszczę montaż ,antyk ale rarytasik jakich mało