Dużo zabawy żeby na 3G odpalić Google Earth i Audi Connect?
![]() |
![]() |
![]() |
Podobno Stefan zrobił do D3 tylko trzeba przetestować, ja u siebie podłączyłem lusterka pod moduł rolet okiennych impuls sterowania wziąłem z zamka i wszystko ładnie działało tylko że lusterka składały się za każdym razem dlatego chciałem podpiąć dodatkowo pod pokrętło lusterek żeby np. nie działało jak zostawię pokrętło w pozycji np. odwróconej tak żeby w mrozy wyłączyć.jordan233 pisze:To jest całkiem inny moduł niż w A6 ten z A6 w D3 nie działa:)
Marcin2013 pisze:Podobno Stefan zrobił do D3 tylko trzeba przetestować, ja u siebie podłączyłem lusterka pod moduł rolet okiennych impuls sterowania wziąłem z zamka i wszystko ładnie działało tylko że lusterka składały się za każdym razem dlatego chciałem podpiąć dodatkowo pod pokrętło lusterek żeby np. nie działało jak zostawię pokrętło w pozycji np. odwróconej tak żeby w mrozy wyłączyć.jordan233 pisze:To jest całkiem inny moduł niż w A6 ten z A6 w D3 nie działa:)
No ja mam już 3G, dlatego pytam czy mając go w aucie jeszcze sporo gratów trzeba dokupić i wymienićjordan233 pisze:zabawy od ch.....a i jeszcze trochę to tak w skrócie :DDDDDgregor_wroc pisze:Mody wymiatają
Dużo zabawy żeby na 3G odpalić Google Earth i Audi Connect?
Najważniejsze aby MMI 3G było na pokładzie,dalej już z górki