Przyszedł czas na D3 -123mielony
- olimpus104
- Forum Audi A8
Gratki,pieknie sie prezetuje.szerokoosci
Audi A8 D3Quattro 3.0 TDI Sport
Audi A6 C6 2.0TDI S line
http://www.a8team.pl/a6-c6-s-line-vt8865.htm
Audi A6 C6 2.0TDI S line
http://www.a8team.pl/a6-c6-s-line-vt8865.htm
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
Ale jaja,123mielony, trzeba było do mnie tarabanić z tą a8. Teraz powiązałem fakty. Jeździłem Twoją maszyną już ponad miesiąc temu :-> Mój kolega sprowadził to auto do Polski, zresztą sprowadza już auta w niesamowitych ilościach ze Szwajcarii. A praktycznie wszystkie przechodzą przez moje ręce bo szykuje mu je pod sprzedaż - czyszczenie wnętrz (podstawowy auto detailing). Poza tym zawsze jak przyprowadzi jakieś 4.2 to przyjeżdża i robię sobie rundę testową :-D Nawet myślałem, żeby zrobić tu osobny dział i wrzucać A/S8 sprowadzone przez kumpla bo w większości są to naprawdę bardzo dobre sztuki :-)
Co do Twojej to gratuluje, autko sprawiało wrażenie bardzo zadbanego i nie zmęczonego. Bezpośrednio po sprowadzeniu w aucie było słychać jakieś wycie - nie wiadomo jeszcze było co to jest - albo napęd albo jakieś łożysko w kole. Kolega dlatego często daje ofertę znajomym, że w takim stanie jak jest odda za tyle i tyle ale nikt nie wie ile wyjdzie koszt naprawy. Taki totolotek :-D Jak byśmy wtedy mieli kontakt to kupił byś ten samochód tego dnia za cenę z "czwórką" z przodu...Sam myślałem żeby kasę pożyczyć i wziąć ta sztukę. Okazało się ze to było bodajże właśnie łożysko i klocki do wymiany także warto by było.
Potem trochę stała z odłączonym aku i kilka błędów wyskoczyło i trzeba było parę rzeczy adoptować. Ale chyba już wszystko, ok oprócz przepustnicy?
Ogólnie autko bajka!
Co do Twojej to gratuluje, autko sprawiało wrażenie bardzo zadbanego i nie zmęczonego. Bezpośrednio po sprowadzeniu w aucie było słychać jakieś wycie - nie wiadomo jeszcze było co to jest - albo napęd albo jakieś łożysko w kole. Kolega dlatego często daje ofertę znajomym, że w takim stanie jak jest odda za tyle i tyle ale nikt nie wie ile wyjdzie koszt naprawy. Taki totolotek :-D Jak byśmy wtedy mieli kontakt to kupił byś ten samochód tego dnia za cenę z "czwórką" z przodu...Sam myślałem żeby kasę pożyczyć i wziąć ta sztukę. Okazało się ze to było bodajże właśnie łożysko i klocki do wymiany także warto by było.
Potem trochę stała z odłączonym aku i kilka błędów wyskoczyło i trzeba było parę rzeczy adoptować. Ale chyba już wszystko, ok oprócz przepustnicy?
Ogólnie autko bajka!
Ostatnio zmieniony 24 mar 2013, 19:51 przez Mucholejkolator, łącznie zmieniany 2 razy.
- 123mielony
- Super Klubowicz
Mucholejkolator tak właśnie w tej sprawie pisałem do Ciebie PW.Wszystko tak szybko sie potoczyło że sam jestem pod wrażeniem,byłem na wrsztacie który poleciłeś i na podnośniku stała Twoja ósemk.To co piszesz to by sie pokrywał z tym co mówił włąściciel z wyjątkiem przepustnicy która w środe dała o sobie znać i komp złapał jakieś błędy ,po skasowaniu narazie wszystko działa i mam nadzieję że tak zostanie.Gość mówił że wymienili tylne łożysko w kole i klocki i w poniedziałek wymienili aku bo stary poległ,a o przepustnicy nic nie wspomniał handlarze :-x
Widzisz jaki ten świat mały,trochę szkoda że nie wiedziałem wcześniej że znasz tego gościa,ale niemam co narzekać banan na ustach jest :-D
Widzisz jaki ten świat mały,trochę szkoda że nie wiedziałem wcześniej że znasz tego gościa,ale niemam co narzekać banan na ustach jest :-D
Ostatnio zmieniony 24 mar 2013, 13:49 przez 123mielony, łącznie zmieniany 1 raz.
- 123mielony
- Super Klubowicz
123mielony,
Gratki zakupu i jak najdłużej bezawaryjności .
Fajne autko .
Gratki zakupu i jak najdłużej bezawaryjności .
Fajne autko .
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
- martinezzg
- Super Klubowicz