Pewnie że można 6 z przodu niestety,a nawet można powiedzieć że niebezpiecznie blisko 7AudiA8 pisze:123mielony,
Jeśli można wiedzieć, cena takiego to piątka, szóstka, czy czwórka na początku ceny?
Przyszedł czas na D3 -123mielony
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
- martinezzg
- Super Klubowicz
- 123mielony
- Super Klubowicz
No to gratuluję zakupu , myślę ,że nie będziesz tęsknił za jazdą Infiniti ;-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , a mówiłem ci jeszcze w niedzielę żeby uderzyć do kolegi "Mucholejkolator" - no i mogło by być trochę taniej :-P ale niech ci przyniesie wiele radości
ps. pod maską brakuje ci po obu stronach osłon materiałowych przy kielichach....zapytaj kolegi może jak czyścił to gdzieś zostały na suszarce
http://img832.imageshack.us/img832/6171/p3230344.jpg
ps. pod maską brakuje ci po obu stronach osłon materiałowych przy kielichach....zapytaj kolegi może jak czyścił to gdzieś zostały na suszarce
http://img832.imageshack.us/img832/6171/p3230344.jpg
- 123mielony
- Super Klubowicz
Myślę że nie no chyba że jako drugie auto w rodzinie to bym sie skusił ale pewnie ju ż na drugą generację.JIMM pisze:myślę ,że nie będziesz tęsknił za jazdą Infiniti
Mówiłeś mówiłeś pisałem do Kacpra ale numer tel.podał mi w nocy a rano juz pojechałem po auto i dopiero jak wróciłem to odebrałem PW.JIMM pisze:a mówiłem ci jeszcze w niedzielę żeby uderzyć do kolegi "Mucholejkolator" - no i mogło by być trochę taniej
Jacek nie bardzo wiem o czym mówisz,masz jakieś foto jak powinno to wyglądać?JIMM pisze:pod maską brakuje ci po obu stronach osłon materiałowych przy kielichach...
Ha.... w takich sytuacjach nachodzi mnie całkiem pozytywna refleksja, że przez te parę lat zebrało się nas tutaj parę osób dzięki którym wiele spraw, nie tylko stricte motoryzacyjnych, może być łatwiejszych ;-)123mielony pisze:Mówiłeś mówiłeś pisałem do Kacpra ale numer tel.podał mi w nocy a rano juz pojechałem po auto i dopiero jak wróciłem to odebrałem PW.JIMM pisze:a mówiłem ci jeszcze w niedzielę żeby uderzyć do kolegi "Mucholejkolator" - no i mogło by być trochę taniej
Dwie osłony jak na foto - przy filtrze powietrza i rurze dolotu po stronie pasażera oraz przy zbiorniczku płynu chłodniczego po stronie kierowcy.123mielony pisze:Jacek nie bardzo wiem o czym mówisz,masz jakieś foto jak powinno to wyglądać?JIMM pisze:pod maską brakuje ci po obu stronach osłon materiałowych przy kielichach...
Przy okazji kolego 123mielony gratki z zakupionego auta.... D3-ka potrafi rozdrażnić swoimi głupawymi usterkami ale generalnie to klasa auto.
Noi nie zdążyłeś na dobre przenieść się do innego klubu a już powróciłeś do nas z nowszą maszyną ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
- 123mielony
- Super Klubowicz
Dzięki już teraz wiem o co chodzi.FOSS pisze:Dwie osłony jak na foto - przy filtrze powietrza i rurze dolotu po stronie pasażera oraz przy zbiorniczku płynu chłodniczego po stronie kierowcy.
Fx-a kupiłem bo trafiła się okazja cenowa a że podobał mi się ten samochód zawsze to skorzystałem ale nie wiązałem z nim przyszłości,nawet w profilu miałem napisane (czym jeżdżę - Chwilowo Infiniti )FOSS pisze:Noi nie zdążyłeś na dobre przenieść się do innego klubu a już powróciłeś do nas z nowszą maszyną ;-)
Jeśli chodzi o materiały wykończeniowe to już D2 bije na głowę infiniti a już do D3 to nie ma co porównywać, Audi zawsze było dla mnie wzorem.
ameryki nie odkryję ale rynek jest chory, a ceny psuje w pewien sposób pazerność naszego społeczeństwa, sam się jakiś czas temu bujałem ze sprzedażą auta dlatego, że chciałem parę tyś więcej niż inne z tego rocznika z tym, że moje to było niczym w salonowym stanie na maxa zadbane, aż się w końcu trafił kupiec co oglądał 3 tańsze i wszystko kombinowane strucle ...
sorry 123mielony za mały OT, btw planujesz jakąś ścieme szybek, zmianę alu ?
sorry 123mielony za mały OT, btw planujesz jakąś ścieme szybek, zmianę alu ?
- 123mielony
- Super Klubowicz
Szybki chyba ściemnię ale na razie nie mam ciśnienia,felgi jak trafię w dobrych pieniądzach to bym chciał takie jak ma FOSS ale słoneczka tez mi się podobają.Na razie mam inne wydatki oleje ,filtry ,opony,płyny - taki tam pakiecik startowy.Bartek87 pisze: btw planujesz jakąś ścieme szybek, zmianę alu ?
Jak nie trafisz zbyt szybko to zerkaj czasem z moje ogłoszenia bo biję się z myślami aby na ten sezon założyć już coś innego.... jakieś nowe 20" albo nawet 21".... jak kupię coś na lato to moje obecne 20-tki pójdą na handel.123mielony pisze:(...) felgi jak trafię w dobrych pieniądzach to bym chciał takie jak ma FOSS ale słoneczka tez mi się podobają.
A jak plan wypali to zimowe 18-tki również będą na handel ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- 123mielony
- Super Klubowicz
Pewnie że zerknę i to nie raz. :-DFOSS pisze:Jak nie trafisz zbyt szybko to zerkaj czasem z moje ogłoszenia bo biję się z myślami aby na ten sezon założyć już coś innego.... jakieś nowe 20" albo nawet 21".... jak kupię coś na lato to moje obecne 20-tki pójdą na handel.
A jak plan wypali to zimowe 18-tki również będą na handel