![]() |
![]() |
![]() |
[D2 ALL ] Rozładowywanie akumulatora
- tutenhamon
- Super Klubowicz
- tutenhamon
- Super Klubowicz
daniello w twoim przypadku skoro już zdemontowałeś telefon i dalej ten obwód robi ci pobór , to musisz sprawdzić tą wiązkę albo po prostu usuń ten bezpiecznik i po problemie skoro za nic więcej nie odpowiada.Tylko nie wiem dlaczego nawi gubi zasięg skoro według inst.bezpiecznik A4 odpowiada tylko za telefon, najlepiej ściągnij schemat instalacji i sprawdz to dokładnie. A co do problemu kolegi Ara$ ;próbowałeś prawie wszystkiego któryś kolega wcześniej pisał o rezystorze - warto to sprawdzić , ale i sam akumulator potrafi robić zwarcie osobiście zakupiłem kiedyś aku o nazwie SILWER STAR i po miesiącu oddałem do sklepu gdzie producent uznał reklamację bo aku sam się rozładowywał z powodu zwarcia w jednej z cel .
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Wyjęcie płyty z navi nic nie dało, gniazdo na kartę logbook-a wypiąłem i nic, odłączyłem wzmak i wszystkie moduły w jego okolicy i też nic natomiast zaobserwowałem że ja wyjmę lub włożę ten bezpiecznik to coś daje sygnał w środku (2 piknięcia, krótka przerwa i znów dwa piknięcia). Może moduł telefonu żre? Gdzie on się znajduje?