jak wcisne check przy zegarach pokazuje mi to;
co musze zrobic by wróciło wszystko do normy...
Proszę zaktualizować swój profil dotyczący auta
![]() |
![]() |
![]() |
autem przyjechałem od sprzedającego 300km i po drodze nic nie działo sie dopiero jak przyjechałem do miasta po kilkunastu minutech komunikat mi sie wyświetla... czujnik ciśnienia czy poważniejsza sprawa...szeryfisch pisze:czerwony komunikat to niskie cisnienie oleju. Zlokalizuj problem zanim zatrzesz motor.
tak jak szeryfisch, napisal, na czewono jest komunikat o zlym cisnieniu oleju, natomiast ponizej jest napisane, zeby wylaczyc silnik i sprawdzic stan oleju.Plewis pisze:translator przetumaczył ;
''Zatrzymaj testowanie poziomu oleju w silniku"
stan oleju jest prawidłowy pod max...
auto pochodzi z Łodzi bardzo charakterystyczne ,bo żółte... jedyne w ostatnim czasie w necie...ernesto pisze:Plewis, kolego a tak na marginesie zapytam, gdzie kupiłeś auto? Czy przypadkiem poprzedni właściciel nie miał go kilka miesięcy ?
Czy kwota na umowie = kwocie którą zapłaciłeś ?
tak pamietam jak wjechałem na rondo jakkby wewnętrzna czesc ułożoną polbrukiem ,było lekkie bum... i wtedy to sie włączyło ,moze ,a nie musi to byc powiązane ,ale tak sie stało... dziś zrobiłem ponad 200km na trasie i nic sie nie świeciło ,gdzie szukać tego czujnika?Pietrówa pisze:A może wiązka od czujnika jest gdzieś przetarta i podczas powrotu do domu puściła do reszty, w końcu błąd wyskoczył dopiero po 300 km.
Plewis pamiętasz może w jakich okolicznościach pojawił Ci się komunikat? Po wpadnięciu dziurę, ostrym przegazowaniu lub po gwałtownym hamowaniu?