![]() |
![]() |
![]() |
[D2 FL ALL ] elektryczne lusterka
- Max
- Forum Audi A8
[D2 FL ALL ] elektryczne lusterka
No właśnie, czy A8 po lifcie ma seryjnie montowane grzane lusterka?
Ostatnio zmieniony 28 mar 2013, 23:00 przez Max, łącznie zmieniany 1 raz.
Było śliczne Audi A8 4.2 Quattro 2001r.
- FOSS
- Super Klubowicz
Re: elektryczne lusterka
wg. mnie jak najbardziej tak ale ręki sobie za to nie dam uciąć ;-)Max pisze:czy A8 po lifcie ma seryjnie montowane grzane lusterka?
FOSS motorsport *[/URL] (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
To ja jeszce podepne sie pod temat skoro mowa o grzanych lusterkach czy w aucie przed liftem te grzane lusterka sie jakos wlanczalo jakims pzrciskiem czy one same w momencie zaplunu czy ew wlonczenia tylniej szyby ogrzewanej sie wlanczaja. Pytam poniewaz rzadnego przycisku nie mam ktory by bezposrednio wlanczal grzanie a jak zminalem obudowy na in pro to zauwazylem ze moje wklady sa grzane :-? wczesniej myslem ze tej opcji nie posiadam.
- FOSS
- Super Klubowicz
Właściwie to nie kojarzę żadnego auta gdzie grzanie lusterek zewnętrznych włączało by się oddzielnym przyciskiem... grzanie lusterek włącza się automatycznie po włączeniu ogrzewania tylnej szyby.klon_84 pisze:czy w aucie przed liftem te grzane lusterka sie jakos wlanczalo jakims pzrciskiem czy one same w momencie zaplunu czy ew wlonczenia tylniej szyby ogrzewanej sie wlanczaja...
FOSS motorsport *[/URL] (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
-
- Super Klubowicz
- Max
- Forum Audi A8
Hondy Prelude miały taki przycisk :mrgreen:FOSS pisze:Właściwie to nie kojarzę żadnego auta gdzie grzanie lusterek zewnętrznych włączało by się oddzielnym przyciskiem... grzanie lusterek włącza się automatycznie po włączeniu ogrzewania tylnej szyby.klon_84 pisze:czy w aucie przed liftem te grzane lusterka sie jakos wlanczalo jakims pzrciskiem czy one same w momencie zaplunu czy ew wlonczenia tylniej szyby ogrzewanej sie wlanczaja...
Co do grzanych lusterek w moim A8 to chyba ich nie mam lub coś nie działa :-? wczoraj w deszczu włączyłem grzanie tylnej szyby i ta sie ładnie osuszała z wody, lusterka dokładnie odwrotnie :-(
[ Dodano: 2010-07-31, 14:41 ]
po rozkodowaniu kodów okazało się, że moje A8 ma podgrzewane lusterka, muszę podjechać do kolegi żeby to sprawdził.
Było śliczne Audi A8 4.2 Quattro 2001r.
-
- Super Klubowicz