![]() |
![]() |
[D2 FL ALL ] elektryczne lusterka
[D2 FL ALL ] elektryczne lusterka
No właśnie, czy A8 po lifcie ma seryjnie montowane grzane lusterka?
Ostatnio zmieniony 28 mar 2013, 23:00 przez Max, łącznie zmieniany 1 raz.
Było śliczne Audi A8 4.2 Quattro 2001r.
Re: elektryczne lusterka
wg. mnie jak najbardziej tak ale ręki sobie za to nie dam uciąć ;-)Max pisze:czy A8 po lifcie ma seryjnie montowane grzane lusterka?
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
To ja jeszce podepne sie pod temat skoro mowa o grzanych lusterkach czy w aucie przed liftem te grzane lusterka sie jakos wlanczalo jakims pzrciskiem czy one same w momencie zaplunu czy ew wlonczenia tylniej szyby ogrzewanej sie wlanczaja. Pytam poniewaz rzadnego przycisku nie mam ktory by bezposrednio wlanczal grzanie a jak zminalem obudowy na in pro to zauwazylem ze moje wklady sa grzane :-? wczesniej myslem ze tej opcji nie posiadam.
Właściwie to nie kojarzę żadnego auta gdzie grzanie lusterek zewnętrznych włączało by się oddzielnym przyciskiem... grzanie lusterek włącza się automatycznie po włączeniu ogrzewania tylnej szyby.klon_84 pisze:czy w aucie przed liftem te grzane lusterka sie jakos wlanczalo jakims pzrciskiem czy one same w momencie zaplunu czy ew wlonczenia tylniej szyby ogrzewanej sie wlanczaja...
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
-
- Super Klubowicz
Hondy Prelude miały taki przycisk :mrgreen:FOSS pisze:Właściwie to nie kojarzę żadnego auta gdzie grzanie lusterek zewnętrznych włączało by się oddzielnym przyciskiem... grzanie lusterek włącza się automatycznie po włączeniu ogrzewania tylnej szyby.klon_84 pisze:czy w aucie przed liftem te grzane lusterka sie jakos wlanczalo jakims pzrciskiem czy one same w momencie zaplunu czy ew wlonczenia tylniej szyby ogrzewanej sie wlanczaja...
Co do grzanych lusterek w moim A8 to chyba ich nie mam lub coś nie działa :-? wczoraj w deszczu włączyłem grzanie tylnej szyby i ta sie ładnie osuszała z wody, lusterka dokładnie odwrotnie :-(
[ Dodano: 2010-07-31, 14:41 ]
po rozkodowaniu kodów okazało się, że moje A8 ma podgrzewane lusterka, muszę podjechać do kolegi żeby to sprawdził.
Było śliczne Audi A8 4.2 Quattro 2001r.
-
- Super Klubowicz