Co do klimy tak jak pisałem wcześniej, jeszcze nie robiłem, ale robił będę. Robiłem zegary i działają. Tak samo będzie zapewne z panelem. Do końca miesiąca napewno rozwiązanie problemu się pojawi

![]() |
![]() |
![]() |
- to jak "gada" ECU z sterownikiem ASB? Skąd ASB miała by np informacje o obrotach silnika? O tym, że w ogóle pracuje?co do tego 94' roku to bardzo ciekawe... na schematach ewidentnie do 96 włącznie nie ma
CANa chyba się zawezmę zajrzę do ecu i obejrze swoją wiązkę
tak samo jak gadał zanim wprowadzono CAN, sądzę że przekazuje po prostu impulsy z czujnikak44761 pisze:- to jak "gada" ECU z sterownikiem ASB? Skąd ASB miała by np informacje o obrotach silnika? O tym, że w ogóle pracuje?co do tego 94' roku to bardzo ciekawe... na schematach ewidentnie do 96 włącznie nie ma
CANa chyba się zawezmę zajrzę do ecu i obejrze swoją wiązkę
Ja z ciekawości właśnie obejrzałem, znalazłem i stąd powstał pomysł na zegary, a teraz na klimę.
no to skoro źle sądzę to jak to działało przed 94ym jeżeli nie tak jak właśnie napisałem?k44761 pisze:Źle sądzisz. Jest CAN. Bo niby do czego podłączyłem zegary poliftowe w A8 z 1994r? I działają?