[D2 ALL ] Opony na zimę 215/55 R17, 215/60 R17
- tutenhamon
- Super Klubowicz
- stillbadboy
- Super Klubowicz
Robertas zgoda ale na codzien to on bedzie jezdzil asfaltem w miescie a to nie sport, i nie ma brodzenia w śniegu po jajkarobertas pisze:stillbadboy, tak tak masz racje... styk z nawierzchnia ma znaczenie kiedy ta nawierzchnia jest stabilna
Od dawien dawna wiadomo ze w sporcie lataja na waskich oponkach na sniegu, wiec kolega schodzac na 215, nie bedzie mial ani hardcoru pod wzgledem wygladu ani nie skrzywdzi auta
Gdyby szeroki lac byl w zimie taki dobry, to czy profi latano by na czyms takim???
Obrazek
myslalem ze sie zakrztusze kawą mistrz ripostyApophis pisze:Robert proponuje koledze laczki z kolcami
moze Nexeny ?myrzyn pisze:Decyzja jeszcze nie podjęta;] Mam 2.8 tak jak w profilu więc demonem to moje a8 nie jest. nTen sam silnik miałem w a4 b5 kiedyś i tam w zimie jeździłem na fabrycznym 195/65 r15 i problemów z prowadzeniem nie było ;] Ewentualnie może koledzy mają do sprzedania komplet opon w fabrycznym rozmiarze, w ładnym stanie i nie stare?
http://www.oponeo.pl/dane-opony/nexen-w ... l#99475331
cena przyzwoita i chwala sobie ludzie w miare.
Ktos tu testowal kormorany zeszlej zimy ale nie moge sobie przypomniec kto..
sam silnik to nie auto, troche kiepskie porownanie, porownujesz calkiem inny samochod, mneijszy lzejszy o innej charaktersystyce, do samochodu polowe dluzszego i polowe wiekszego, nie wiem czy takie porownanie jest dobremyrzyn pisze:Decyzja jeszcze nie podjęta;] Mam 2.8 tak jak w profilu więc demonem to moje a8 nie jest. nTen sam silnik miałem w a4 b5 kiedyś i tam w zimie jeździłem na fabrycznym 195/65 r15 i problemów z prowadzeniem nie było ;] Ewentualnie może koledzy mają do sprzedania komplet opon w fabrycznym rozmiarze, w ładnym stanie i nie stare?
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
- stillbadboy
- Super Klubowicz
optymalny wybor a i komort lepszymartin_rs4 pisze:Ja u siebie mam zimowki DUNLOPa 235/55/17 juz 3 sezon bede smigal i jest super. Troche wiecej mieska nie zaszkodzi
tak to mniej wiecej wyglada :
Obrazek
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
- stillbadboy
- Super Klubowicz