MOJ CZARNUCH SEC....
- martinezzg
- Super Klubowicz
MOJ CZARNUCH SEC....
po zakupie A8 d3 - dwa czarnuchy w garażu.....
Poprawiłem fotki co by się troche lepiej otwierały.
Pozdrawiam, FOSS
Poprawiłem fotki co by się troche lepiej otwierały.
Pozdrawiam, FOSS
Ostatnio zmieniony 16 lip 2011, 08:17 przez martinezzg, łącznie zmieniany 1 raz.
A8>eSka
- martinezzg
- Super Klubowicz
SEC ma coś w sobie... to jednen z nielicznych Mercedesów który mi się podoba... ewenement to tym większy że ja ogólnie biorąc nie gustuję w starszych autach (tym bardziej w Mercedesach) i nie mam zapędów do kupna takiego rodzynka i dłubania przy nim i robienia go na oryginał... ale SEC akurat mi się podoba ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- martinezzg
- Super Klubowicz
Miałem dwa mercedesy w życiu i bardziej niezawodnych i wygodnych samochodów nie miałem. Zobaczymy jak audiczka będzie w wieku SECa czy będzie taka niezawodna. Druga sprawa za starego SECa trzeba trochę kasy położyć, a za A8 czy V8 to za grosze można kupić. A to o czymś świadczy.martinezzg pisze:no niby taaak....
ale widzisz kolego mój podpis ;-) ;-)
Fakt faktem, że mercedes popsuł się ostatnimi czasy, ale w te które miałem razem nie włożyłem tyle kasy co w A8 a tak na prawdę nic mi się w niej poważnego nie popsuło, eksploatacja i jakieś rzeczy które co jakiś czas się wymienia. :!:
- martinezzg
- Super Klubowicz
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
- martinezzg
- Super Klubowicz
sugeruję zdecydoanie seca ....żonę zawsze można znaleźć...seca nie zawsze.. :lol: :lol: :lol:PEPOL D2 pisze:zaraz umre.... jestem zazdrosny jak cholera.kocham tego merca .wiecej nie pisze bo sie porycze zajebi...y :-D
ps czuje sie teraz jak pirog... cholera.1:1232 zajmuje mi myslenie o secu .zona jednak mi go wybija z glowy ale i tak bede go miec .albo ona albo sec ;-) ;-) ;-)
A8>eSka
jak bym w niego wsiadl a serio nigdy nie siedzialem..tooo ciii po zona mi tu lata to mosialbys mi kocyk tylko dac chodz i tak bym nie zasnal i soory ze tak sie spuszczam nad secem bo a8 tez kocham ale niech strace kocham seca i jest dla mnie nr 1.ale fotelik dla dziecka dziwnie by z tylu wygladal z moja Amelka.Nie obrazcie sie forumowicze ale tej sec dziewczyny jakos nie moge nadal poderwac ;-)
-
- Forum Audi A8
Bardzo ładny... 8-) @martinezzg, napisz coś więcej o aucie - jaki silnik, co masz ciekawego z wyposażenia?
Ja miałem kilka lat temu 560SEC z '91 - i bardzo miło wspominam to auto :-) Choc kolegę @123mielony - z całym szacunkiem - muszę naprostować. W126 to już NIE jest proste auto - nie myl tego z "beczkami" W123 itd. Wystarczy zresztą poczytać odpowiednie fora.
Ja miałem kilka lat temu 560SEC z '91 - i bardzo miło wspominam to auto :-) Choc kolegę @123mielony - z całym szacunkiem - muszę naprostować. W126 to już NIE jest proste auto - nie myl tego z "beczkami" W123 itd. Wystarczy zresztą poczytać odpowiednie fora.