![]() |
![]() |
![]() |
[ALL] Ile pali wasze monstrum ??
Witam!
Tankuje tam od ladnych kilku lat. Zawsze bylo tam najtaniej.Prawda jest ze tak tanio jak od poczatku grudnia to nie bylo od z gora 10 lat.To przykre ze musze udowadniac ze nie jestem wielbladem.Jutro bede tankowal to pstrykne fotke stacji z aktualnymi cenami. 
Rozumiem rozgoryczenie kolegi.Kilka dni temu nalewalem w tamtych stronach (Katzenberg 97084 Wurzburg) gazu i mialem mocno mieszane uczucia.Jesli dobrze pamietam 0.779 litr gazu!
Stefan.

Rozumiem rozgoryczenie kolegi.Kilka dni temu nalewalem w tamtych stronach (Katzenberg 97084 Wurzburg) gazu i mialem mocno mieszane uczucia.Jesli dobrze pamietam 0.779 litr gazu!
Stefan.
Normalna tzn bez liczenia ile spali i lekkiego muskania pedalu gazu , deptam spod swiatel ,wydech i morda sie drze , po to jest 4.2 , inaczej kupilbym klekota <jezu>martin_rs4 pisze:<jezu> a jak ta Twoja "normalna" jazda wyglada? bo moja przy normalnej jezdzie max. 20L wezmie ...PawelDSW pisze:Moja wciaga przy normalnej jezdzie podtlenku ok 25-30 l na 100 w miescie
na trasie 140-160/hkm ok. 15L przy przepisowej trasie srednio 13,5L...
Auto niedawno kupilem wiec to normalka ze na poczatku sie wiecej cisnie

a no sie wiePawelDSW pisze:Auto niedawno kupilem wiec to normalka ze na poczatku sie wiecej cisnie

szczegolnie teraz jak otworzyli juz kompletnie S8 z Lodzi do Wrocka, a potem A4 w strone DE i na Strzegom / Swidnice - piekna sprwa.

ostatnio jak wracalem z Niemiec, to po przekroczeniu granicy wyzerowalem FISa i rura

to nie jest zwykły napęd...to
Chyba 140 i tempomat ze tak malo zjaralaernesto pisze:Właśnie wróciłem z trasy z mokrymi spodniami ale to w innym temacie, tankowanie 69 litrów, dystans przejechany 470 km trasa, średnia na FISie .... 10,5![]()
na razie tlenek gazotu się jeszcze nie skończył. Ciekaw jestem ile wyjdzie na FIS teraz a ile w realu

100 nie przekraczałem cały czas miedzy 80 - 100 i trasa. Jak najdalej od poprzedzających pojazdów ( zwolenników mrugania hamulcem ) i nie pozwalałem skrzyni złazić do 4-go biegu. Zobaczę ile teraz wyjdzie faktycznie. Teraz niestety zostało tylko miasto. Mokre spodnie -> http://www.a8team.pl/d2-96-42pb-lpg-dzi ... vt3472.htm