[ALL] Ile pali wasze monstrum ??
Witam!
Tankuje tam od ladnych kilku lat. Zawsze bylo tam najtaniej.Prawda jest ze tak tanio jak od poczatku grudnia to nie bylo od z gora 10 lat.To przykre ze musze udowadniac ze nie jestem wielbladem.Jutro bede tankowal to pstrykne fotke stacji z aktualnymi cenami.
Rozumiem rozgoryczenie kolegi.Kilka dni temu nalewalem w tamtych stronach (Katzenberg 97084 Wurzburg) gazu i mialem mocno mieszane uczucia.Jesli dobrze pamietam 0.779 litr gazu!
Stefan.
Tankuje tam od ladnych kilku lat. Zawsze bylo tam najtaniej.Prawda jest ze tak tanio jak od poczatku grudnia to nie bylo od z gora 10 lat.To przykre ze musze udowadniac ze nie jestem wielbladem.Jutro bede tankowal to pstrykne fotke stacji z aktualnymi cenami.
Rozumiem rozgoryczenie kolegi.Kilka dni temu nalewalem w tamtych stronach (Katzenberg 97084 Wurzburg) gazu i mialem mocno mieszane uczucia.Jesli dobrze pamietam 0.779 litr gazu!
Stefan.
Normalna tzn bez liczenia ile spali i lekkiego muskania pedalu gazu , deptam spod swiatel ,wydech i morda sie drze , po to jest 4.2 , inaczej kupilbym klekota <jezu>martin_rs4 pisze:<jezu> a jak ta Twoja "normalna" jazda wyglada? bo moja przy normalnej jezdzie max. 20L wezmie ...PawelDSW pisze:Moja wciaga przy normalnej jezdzie podtlenku ok 25-30 l na 100 w miescie
na trasie 140-160/hkm ok. 15L przy przepisowej trasie srednio 13,5L...
Auto niedawno kupilem wiec to normalka ze na poczatku sie wiecej cisnie
a no sie wiePawelDSW pisze:Auto niedawno kupilem wiec to normalka ze na poczatku sie wiecej cisnie
szczegolnie teraz jak otworzyli juz kompletnie S8 z Lodzi do Wrocka, a potem A4 w strone DE i na Strzegom / Swidnice - piekna sprwa.
ostatnio jak wracalem z Niemiec, to po przekroczeniu granicy wyzerowalem FISa i rura Jechalem caly czas 150-160km/h czasami szybciej i cala trase spod granicy do Lodzi zrobilem w niecale 2,5h <hura> I wtedy spalila mi ok 15L/100km
to nie jest zwykły napęd...to
Chyba 140 i tempomat ze tak malo zjarala daj link gdzie opisujesz o mokrych spodniach <brawo2>ernesto pisze:Właśnie wróciłem z trasy z mokrymi spodniami ale to w innym temacie, tankowanie 69 litrów, dystans przejechany 470 km trasa, średnia na FISie .... 10,5 na razie tlenek gazotu się jeszcze nie skończył. Ciekaw jestem ile wyjdzie na FIS teraz a ile w realu
100 nie przekraczałem cały czas miedzy 80 - 100 i trasa. Jak najdalej od poprzedzających pojazdów ( zwolenników mrugania hamulcem ) i nie pozwalałem skrzyni złazić do 4-go biegu. Zobaczę ile teraz wyjdzie faktycznie. Teraz niestety zostało tylko miasto. Mokre spodnie -> http://www.a8team.pl/d2-96-42pb-lpg-dzi ... vt3472.htm