![]() |
![]() |
![]() |
[A8 ALL] Modyfikator Plus /ceramizery i inne dodatki
Widziałem podobny test w Skaryszewie na jakimś Japończyku czy coś.meir pisze:sam na zlocie widziałem jak auto chodziło bez oleju z ściągniętą miską olejowąwłaśnie na środku typu ceramizer czy modyfikator nie pamiętam dokładnie !
Auto pracowało sobie ze zdjętą miską olejową i tak sobie chodził i chodził... na wolnych obrotach kilka godzin bez problemowo.
Zapytałem na boku pana przedstawiciela co by było gdyby auto miało obciążenie i wymusić na nim pracę. Dajmy na to jazdę w normalnych warunkach.
Odpowiedź:
Proszę Pana cudu niech się pan nie spodziewa

Czyli gdybyś zostawił auto z pracującym silnikiem na wolnych obrotach i dajmy na to cuś urwało by misę - to nic się nie stanie (jak wystarczy paliwa na cały dzień pykania). ;-)ernesto pisze:Widziałem podobny test w Skaryszewie na jakimś Japończyku czy coś.meir pisze:sam na zlocie widziałem jak auto chodziło bez oleju z ściągniętą miską olejowąwłaśnie na środku typu ceramizer czy modyfikator nie pamiętam dokładnie !
Auto pracowało sobie ze zdjętą miską olejową i tak sobie chodził i chodził... na wolnych obrotach kilka godzin bez problemowo.
Zapytałem na boku pana przedstawiciela co by było gdyby auto miało obciążenie i wymusić na nim pracę. Dajmy na to jazdę w normalnych warunkach.
Odpowiedź:
Proszę Pana cudu niech się pan nie spodziewa
![]()
![]()
Bądź dobry jak chleb.
Że działa to wiem
Bo jak ojciec chciał kiedyś zrobić sobie malucha bo miał akurat wtedy zajawkę żeby zrobić jakiś projekt, to przed ceramizerem odpalał go bez problemu na 2 z pychu, a po ceramizerze po jakiś 400-600 km nie pamiętam dokładnie ile mówił, to jak próbował na pych go zapalić to maluch stawał dęba.
Chodziło mi tylko o wybór produktu
i padł właśnie na Ceramizer z Ceramizera 

Chodziło mi tylko o wybór produktu